Η Google δίνει $20 την ώρα σε οδηγούς αυτό-οδηγούμενων

H Google προσφέρει . Η εταιρεία ψάχνει για “οδηγούς” στην Arizona που θα αναλάβουν τα αυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητά της. Οι οδηγοί θα επιφορτιστούν με τη από τα ειδικά εξοπλισμένα SUV της εταιρείας.

Θα πρέπει να έχουν καθαρό μητρώο οδήγησης και την ικανότητα να πληκτρολογούν με ταχύτητα 40 WPM. Τα συμβόλαια είναι 12μηνα και 24μήνα, και οι οδηγοί θα πρέπει να οδηγούν 6-8 ώρες την μέρα, να παρακολουθούν το αυτόνομο λογισμικό οδήγησης της Google και να αναφέρουν τις επιδόσεις του στους μηχανικούς της εταιρείας.google self-driving-car

Ο Brian Torcellini, επικεφαλής του προτος δοκιμών των αυτό-οδηγούμενων αυτοκινήτων της Google, δήλωσε στην Arizona Republic ότι οι “οδηγοί δοκιμών θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της τεχνολογία αυτο-οδήγησης.

Περιγράφοντας τον ιδανικό υποψήφιο για τη δουλειά, πρόσθεσε:

Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να είναι άριστοι οδηγοί που δίνουν πραγματικά ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο και μπορούν να προβλέψουν τις κοινωνικές πτυχές της οδήγησης. Η ζήτηση για τοπικούς οδηγούς θα είναι μεγαλύτερη, επειδή γνωρίζουν τους δρόμους και τους τοπικούς κανόνες οδήγησης .

Η εταιρεία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα αρχίσει δοκιμές των οχημάτων της στην Αριζόνα, ενώ δοκιμές είχαν αρχίσει ήδη στο View της California, την πρωτεύουσα του Texas, Austin και στο Kirkland της Washington.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).