Nokia 8 φωτογραφία δείχνει διπλή κάμερα Zeiss

Η HMD Global ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Nokia 8, μια που θα μπορούσε να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για το iPhone 7 Plus της Apple, αφού θα διαθέτει σύστημα διπλής κάμερας και ισχυρό hardware όπως το chip Snapdragon 835.

Μια δημοσίευση της Γερμανικής ιστοσελίδας WinFuture αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Nokia 8, επισημαίνοντας ότι η κυκλοφορία της συσκευής θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αργότερα αυτό το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι το νέο τηλέφωνο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες, αν και η HMD θα μπορούσε να το παρουσιάσει στις αρχές Αυγούστου.Nokia 8

Το Nokia 8 φέρει την κωδική ονομασία TA-1004 και είναι πιθανό να τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, το ίδιο chip που χρησιμοποιούν τα και OnePlus 5. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι σήμερα το κορυφαίο chip για συσκευές κινητής τηλεφωνίας, και η HMD θέλει σαφώς να ανταγωνιστεί και τα μεγάλα ονόματα με το νέο της μοντέλο.

Η συσκευή θα διαθέτει 4GB RAM, αλλά υπάρχουν και φήμες που υποδεικνύουν ότι μάλλον θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση των 6GB RAM. Το νέο Nokia 8 θα έχει προεπιλεγμένη χωρητικότητα αποθήκευσης στα 64 GB και μάλλον θα υποστηρίζει κάρτες .

Η συσκευή λέγεται ότι θα διαθέτει μια οθόνη Quad HD 5.3 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixel (Gorilla Glass 5), και μάλλον θα κυκλοφορήσει με ένα σύστημα διπλής κάμερας Zeiss, αφού η HMD ελπίζει να ανταγωνιστεί το iPhone 7 Plus.

Φήμες αναφέρουν ότι το Nokia 8 θα μπορούσε να κοστίζει από 600 δολάρια, και ότι θα έρθει σε 4 χρωματικές αποχρώσεις: μπλε, χάλυβα, χρυσό μπλε και χρυσό χαλκού.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).