Assassins Creed Origins γιατί απαιτεί περισσότερη CPU;

Οι παίκτες του Assassins Creed Origins αντιμετωπίζουν προβλήματα με την χρήση της CPU από το παιχνίδι. Αν και το παιχνίδι είναι γνωστό για το ότι χρησιμοποιεί πάρα πολλούς από τους πόρους του υπολογιστή, ο cracker Voksi αναφέρει ότι αυτό που φταίει πραγματικά είναι οι προσπάθειες της εταιρείας ανάπτυξης και διανομής να προστατευτεί κατά της πειρατείας.Assassins Creed Origins

Όσοι ασχολούνται με το θέμα, γνωρίζουν ότι η προστασία της Denuvo έχει πάει περίπατο, και έτσι η Ubisoft φέρεται να έχει καλέσει ενισχυτικές δυνάμεις οι οποίες φέρονται να κολλάνε και τις πιο ισχυρές μηχανές.

“Είναι αντι-καταναλωτική και αηδιαστική κίνηση.”

Υπάρχει πόλεμος στο Διαδίκτυο. Από τη μια πλευρά είναι οι εταιρίες παιχνιδιών, οι εκδότες και οι προστασίας από την πειρατεία, και από την άλλη, άνθρωποι που με διαφορετικούς λόγους θέλουν να παίξουν ή να δοκιμάσουν παιχνίδια δωρεάν.

Παρόλο που και οι ομάδες είναι ελεύθερες να μάχονται με τρόπο που επιλέγουν, υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες. Αυτοί που πληρώνουν για τα παιχνίδια τους αντιμετωπίζουν εξίσου πρόβλημα με αυτούς που χρησιμοποιούν σπασμένο λογισμικό.

Τις τελευταίες μέρες, ορισμένοι παίκτες του Assassin's Creed Origins ανέφεραν πάρα πολλά προβλήματα παίζοντας το παιχνίδι.

“Ποια είναι η κανονική χρήση της CPU για αυτό το παιχνίδι;” ρωτάει ένας χρήστης του Assassins Creed Origins στα forum του Steam. “Έχω μεταξύ 60% και 90% και αναρωτιέμαι αν είναι πολύ υψηλό το ποσοστό ή όχι.”

Ο συγκεκριμένος χρήστης αναφέρει ότι χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή i7, ο οποίος είναι πολύ ισχυρός. Ωστόσο, για όσους τρέχουν μια CPU με λιγότερο oomph, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.

Ένας άλλος gamer, με έναν επεξεργαστή i5, ανέφερε ένα φόρτο εργασίας 100% και στους τέσσερις πυρήνες του επεξεργαστή του, ακόμα και όταν επέλεξε χαμηλότερες γραφικών σε μια προσπάθεια να απελευθερώσει πόρους.

Τι θα μπορούσε να προκαλεί αυτά τα προβλήματα; Κακές ρυθμίσεις στον υπολογιστή; Κακή κωδικοποίηση; Μάλλον όχι…

Σύμφωνα με τον Voksi, του οποίου η ομάδα «Revolt» έσπασε το Wolfenstein II: Το όλο πρόβλημα συνδέεται άμεσα με τα απελπισμένα μέτρα κατά της πειρατείας που έχει λάβει η εταιρεία.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις η τεχνολογία κατά της πειρατείας της Denuvo έχει παραβιαστεί από τους crackers. Διάφορα release groups σπάνε την προστασία  λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, καθιστώντας το κλείδωμα του λογισμικού σχεδόν άσκοπο. Ωστόσο, στο Assassin's Creed Origins, η Ubisoft αποφάσισε να διπλασιάσει την ασφάλεια ανέφερε ο Voksi στο Torrentfreak.

“Βασικά, η Ubisoft έχει εφαρμόσει το VMProtect πάνω από την προστασία της Denuvo, ανεβάζοντας την απαίτηση του παιχνιδιού σε πόρους κατά 30-40%. Αυτό απαιτεί  έναν ακριβό επεξεργαστή μόνο εξαιτίας του DRM.” “Είναι μια αντι-καταναλωτική και αηδιαστική κίνηση.”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).