Q4OS Linux νέος εγκαταστάτης για Windows!

Σε παλαιότερες δημοσιεύσεις έχουμε αναφέρει το λειτουργικό Q4OS Linux, σαν μια διανομή Linux ιδανική για χρήστες Windows που θέλουν να αλλάξουν λειτουργικό σύστημα.
Σήμερα η ομάδα ανάπτυξης του Q4OS ανακοίνωσε ένα που θα κάνει την μετάβαση παιχνιδάκι ακόμα και τους αρχάριους χρήστες.Q4OS Linux

Οι προγραμματιστές της διανομής ανακοίνωσαν την διαθεσιμότητα ενός νέου εγκαταστάτη του Q4OS που μπορεί να τρέξει στο περιβάλλον του Windows 10 και σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το Linux παράλληλα με τα Windows.

Το Q4OS είναι μια διανομή που βασίζεται στο Debian GNU/Linux και δημιουργήθηκε για κάθε χρήστη των Windows που σκέφτεται να αλλάξει λειτουργικό. Χρησιμοποιεί το Trinity Desktop Environment (TDE) από προεπιλογή (ένα DE που μοιάζει με το περιβάλλον εργασίας των Windows) για να διευκολύνει τη μετάβαση από Windows σε Linux.

Μέχρι σήμερα όμως δεν υπήρχε κάποιο επίσημο πρόγραμμα εγκατάστασης που να διευκόλυνε την εγκατάσταση του Q4OS παράλληλα με τις εγκαταστάσεις των Windows 10 στον ίδιο υπολογιστή.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέσουμε μια πρώτη σταθερή έκδοση του προγράμματος εγκατάστασης Q4OS για Windows 10. Παρέχει τη δυνατότητα σε όλους να εγκαταστήσουν το Q4OS παράλληλα με τα Windows με εύκολο τρόπο, χωρίς να χρειάζεται να τροποποιήσουν το υπάρχον λειτουργικό σύστημα των Windows, ούτε κάποιο εγκατεστημένο λογισμικό”, αναφέρει η ομάδα του Q4OS Linux.

Το πρόγραμμα εγκατάστασης του Q4OS Linux για Windows 10 θα σάς επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον διπλής εκς (dual boot) στον υπολογιστή σας που τρέχει με Windows, εγκαθιστώντας τη διανομή GNU/Linux παράλληλα με τα Windows.

Και τα δύο λειτουργικά συστήματα θα συνυπάρχουν χωρίς να επηρεάζουν το ένα το άλλο. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, οι χρήστες θα μπορούν να αλλάζουν εύκολα λειτουργικό όταν το επιθυμούν.

Να υπογραμμίσουμε ότι το πρόγραμμα εγκατάστασης Q4OS για Windows 10 δεν είναι μόνο συμβατό με υπολογιστές Windows 10, αλλά και με υπολογιστές που λειτουργούν με τα παλαιότερα λειτουργικά συστήματα Windows 8 ή Windows 7 και υποστηρίζει πλήρως τη λειτουργία Secure Boot, στη διαδικασία εκκίνησης για Q4OS και Windows.

Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης Q4OS για Windows 10, απλώς κατεβάστε την εφαρμογή στον υπολογιστή των Windows όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή και ακολουθείστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Εάν αποφασίσετε να αφαιρέσετε το Q4OS αργότερα, μπορείτε να το κάνετε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα κατάργησης εγκατάστασης.

Κατεβάστε τον εγκαταστάτη για Windows

Για περισσότερους τρόπους εγκατάστασης και CD/DVD δείτε την επίσημη σελίδα

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).