Windows 10 Redstone 4: εγκατάσταση σε 30 λεπτά

Η επερχόμενη των Windows 10 Redstone 4 θα φέρει ουσιαστικές βελτιώσεις στο σύστημα, και η Microsoft υπόσχεται ότι η θα διαρκεί μόνο 30 λεπτά.

Η ομάδα ανάπτυξης κατάφερε την γρηγορότερη εγκατάσταση με τη μείωση του χρόνου που συνδέεται ο εγκαταστάτης στο internet, καθώς κατάφεραν να μεταφέρουν τις περισσότερες διεργασίες μετά την επανεκκίνηση του συστήματος στο online στάδιο. Windows 10

Με άλλα λόγια, το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας της εγκατάστασης του επερχόμενου συστήματος θα ολοκληρώνεται πριν από την επανεκκίνηση του συστήματος, και τα πάντα θα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, οπότε το μηχάνημα θα χρειάζεται λιγότερο χρόνο με την offline εγκατάσταση.

Σύμφωνα όμως με την , αυτό δεν θα ισχύει για όλα τα συστήματα. Το Redstone 4 θα μπορεί να εγκατασταθεί σε 30 λεπτά μόνο σε συστήματα με συμβατό hardware. Για όλα τα άλλα, θα χρειάζεται να συνδεθεί online για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

Η μείωση του χρόνου εγκατάστασης είναι ένα project με το οποίο η Microsoft άρχισε να ασχολείται πριν από την ανάπτυξη του Fall Creators Update. Στη συγκεκριμένη ενημέρωση ο χρόνος μετά την επανεκκίνηση μειώθηκε στο 38% και συνολικά έφτασε τα 51 λεπτά.

Με τις περαιτέρω βελτιστοποιήσεις στο Redstone 4 μείωσαν ο μέσος χρόνος θα φτάσει τα 30 λεπτά, 63% γρηγορότερα σε σύγκριση με την προηγούμενη .

“Λόγω αυτών των αλλαγών, η online φάση για την ενημέρωση δυνατοτήτων του λειτουργικού θα διαρκέσει περισσότερο για να ολοκληρωθεί.

Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνεται αντιληπτό στους περισσότερους , του λειτουργικού καθώς οι διαδικασίες εγκατάστασης λειτουργούν με χαμηλή . Έτσι δεν θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή στην απόδοση του συστήματος “, αναφέρει η Microsoft στο blog  των insiders.

Η ενημερωμένη έκδοση του Windows 10 Redstone 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).