Gmail Confidential Mode με ημερομηνία λήξης & κωδικούς πρόσβασης

Gmail Confidential Mode: Πριν από μερικές μέρες αναφέραμε ότι έρχονται βελτιώσεις στο Gmail με ένα νέο σχέδιο και χαρακτηριστικά, αλλά όπως φαίνεται η Google ετοιμάζεται να προσθέσει και μια νέα Εμπιστευτική Λειτουργία (Confidential Mode).

Το Verge αποκάλυψε τη νέα σχεδίαση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, παράλληλα με ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά όπως την γρήγορη απάντηση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την δυνατότητα αναβολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και μια νέα πλαϊνή μπάρα για να προσθέτετε ή να συγχρονίζετε συναντήσεις του ημερολογίου στα μηνύματα.Gmail Confidential Mode

Σήμερα λοιπόν μάθαμε ότι η Google θα προσθέσει επίσης και την “Εμπιστευτική λειτουργία” (Confidential Mode), η οποία θα επιτρέψει στους χρήστες του Gmail να αποκλείουν χαρακτηριστικά προώθησης ορισμένων μηνυμάτων ή να περιορίζουν τη δυνατότητα αντιγραφής, ς ή εκτύπωσης στους παραλήπτες.

Η Google με το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέψει στους χρήστες του Gmail να απαιτούν κωδικούς ς για να ανοίξουν κάποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι οποίοι θα δημιουργούνται μέσω SMS. Οι χρήστες της ς θα μπορούν επίσης να ορίζουν μια ημερομηνία λήξης των απεσταλμένων μηνυμάτων.

Οι λειτουργίες του Gmail Confidential Mode είναι παρόμοιες με αυτές που υπάρχουν στην εφαρμογή της Microsoft για το Outlook. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα προσελκύσουν σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις που επιθυμούν περισσότερο έλεγχο του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους παραλήπτες.

Gmail Confidential Mode Tip
Βέβαια τα νέα χαρακτηριστικά εμπιστευτικότητας δεν μπορούν να εμποδίσουν κανένα από το να πάρει ένα screenshot (μια φωτογραφία του “υ” μηνύματος

Η Google επιβεβαίωσε ότι το ενημερωμένο Gmail θα κυκλοφορήσει σύντομα και μάλιστα αποκάλυψε ότι θα πρέπει να είναι διαθέσιμο τις επόμενες εβδομάδες.

Η διάσκεψη προγραμματιστών I/O της Google ξεκινά στις 8 Μαΐου και είναι πολύ πιθανό να δούμε τα όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μαζί με το νέο σχέδιο Gmail την συγκεκριμένη ημερομηνία. Η Google κατά την διάρκεια της διάσκεψης αναμένεται να ανακοινώσει περισσότερες και σε άλλες web υπηρεσίες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).