Google One από Google Drive με πολύ φθηνότερες τιμές

Google One: Η εμπορική του Google Drive αναβαθμίζεται από την εταιρεία. Αποκτάει νέο όνομα, νέα μεγέθη και φθηνότερες τιμές για την αποθήκευση . Έτσι από τους επόμενους μήνες, και αρχίζοντας από τις ΗΠΑ, όλα τα επί πληρωμή προγράμματα αποθήκευσης του Google Drive, θα ονομάζονται Google One plans, σύμφνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Αυτό δεν θα ισχύει για τους επιχειρηματικούς πελάτες που χρησιμοποιούν το Google Drive σαν μέρος της G Suite.Google One

Η αναβάθμιση στα plans αποθήκευσης από την Google κάνει το Drive πολύ πιο ανταγωνιστικό έναντι άλλων επιλογών της αγοράς, όπως το Dropbox και το της Microsoft.

Google One Τιμές

Οι τιμές τώρα για το Google One ξεκινούν από 1.99 δολάρια για 100 GB, 2,99 για 200 GB για $ 2,99 και 9,99 για 2 το μήνα. Να αναφέρουμε ότι στα υπάρχοντα προγράμματα του Google Drive διαθέτουν μια επιλογή 1 TB για 9,99 δολάρια. Αυτά τα plans φέρεται ότι θα αναβαθμιστούν σε 2 TB χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Το Google One θα προσφέρει επιλογές μέχρι και 30 TB το μήνα αν και η τιμολόγηση για αποθηκευτικό χώρο άνω των 2 TB θα παραμείνει η ίδια (το 30 TB θα κοστίζουν 299,99 δολάρια το μήνα).

Εκτός από τη νέα τιμολόγηση, το Google One θα διαθέτει οικογενειακά plans. Οι πελάτες της πλατφόρμας θα μπορούν να προσθέσουν έως και πέντε μέλη της οικογένειας σε ένα λογαριασμό, με κάθε μέλος της οικογένειας να έχει το δικό του χώρο αποθήκευσης.

Το Google One έρχεται επίσης βελτιωμένο με “πρόσβαση με ένα κλικ” στην ομάδα υποστήριξης της Google για βοήθεια στα καταναλωτικά και υπηρεσίες. Οι πελάτες της πλατφόρμας θα έχουν επίσης στο Google Play ή προσφορές σε ορισμένα ξενοδοχεία βρίσκουν μέσω του Google Search.

Οι δωρεάν λογαριασμοί της Google παραμένουν στα 15 GB, αλλά όπως αναφέρει η εταιρεία, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο με την χρήση του Google Photo και την δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών και 4K video.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).