Πώς να αναφέρετε άλλους χρήστες στο νέο Gmail

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να δηλώσετε το όνομα ενός φίλου σας στο νέο Gmail. Λειτουργεί περίπου όπως και στα υπόλοιπα social media. Ας δούμε πως.

Πρώτον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε αναβαθμίσει τη νέα έκδοση του Gmail. Εάν το έχετε ήδη κάνει τότε δοκιμάστε το παρακάτω:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Gmail σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.
2. Αρχίστε να γράφετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
3. Κατά τη σύνταξη του μηνύματός σας, πληκτρολογήστε @ ακολουθούμενο από τα πρώτα γράμματα του ονόματος ενός ατόμου. Θα εμφανιστεί μια λίστα με όσους αντιστοιχούν στα γράμματα αυτά.
4. Επιλέξτε το όνομα του ατόμου που θέλετε να αναφέρετε.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του θα προστεθεί στη λίστα παραληπτών και το άτομο θα γίνει μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Σημείωση: Σε αντίθεση με τη νέα λειτουργία του σκουντήματος, δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αναφοράς ονόματος.

Και θυμηθείτε, για να τον αφαιρέσετε από την λίστα των χρηστών που θα λαμβάνουν τις μελλοντικές απαντήσεις στο email σας, θα πρέπει να τον αφαιρέσετε από το πεδίο “Προς” (CC) του πλαισίου διεύθυνσης, αλλιώς το άτομο θα είναι μόνιμα ενημερωμένο σε όλη τη μελλοντική αλληλογραφία.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *