Voidtools Everything εύκολη και γρήγορη αναζήτηση των Windows

Το Everything είναι μια αναζήτησης των Windows που αναπτύχθηκε από την Voidtools.
Η εφαρμογή προσφέρει γρήγορο εντοπισμό αρχείων (find-as-you-type) και μπορεί να ξεκινήσει αυτόματα με την εκ των Windows.

Την ιδέα για μία πιο κοντινή ματιά τις δυνατότητες της εφαρμογής, την είχαμε μετά το σχόλιο του αναγνώστη του iGuRu.gr, AlexQx.

Η μικροσκοπική, δωρεάν εφαρμογή δημιουργεί γρήγορα μια βάση δεδομένων που περιέχει όλους τους φακέλους σας (όχι το περιεχόμενό τους).

Τα όπως προαναφέραμε εμφανίζονται καθώς πληκτρολογείτε και όσοι γνωρίζουν μπορούν να πραγματοποιήσουν προηγμένες αναζητήσεις χρησιμοποιώντας wildcards, boolean operators και κανονικές εκφράσεις.
Όσοι δεν ξέρουν τι είναι τα παραπάνω μπορούν να πραγματοποιήσουν κανονικές αναζητήσεις όπως ας πούμε “iguru jpg”. Η αναζήτηση θα σας εμφανίσει γρήγορα οποιοδήποτε αρχείο ξεκινάει από “iguru”, τελειώνει με “jpg.”Everything

Μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στο κάθε αποτέλεσμα αναζήτησης και θα δείτε την που σας επιτρέπεται, όπως το άνοιγμα ενός εγγράφου του Word ή την αναπαραγωγή ενός αρχείου βίντεο. Με δεξί κλικ μπορείτε να ανοίξετε το φάκελο, να τον μετονομάσετε ή να κάνετε και άλλες ενέργειες. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τα αρχεία που υπάρχουν στα αποτελέσματα αναζήτησης σε άλλες τοποθεσίες, όπως θα κάνατε και από ένα παράθυρο του Explorer.

Από προεπιλογή, η μηχανή αναζήτησης Everything τρέχει με την εκκίνηση του συστήματος και πραγματοποιεί αναζητήσεις στο δίσκο που είναι εγκατεστημένο το σύστημα. Η εφαρμογή προσφέρει και δυνατότητες αναζήτησης σε διακομιστές FTP/HTTP, που τρέχουν και αυτοί ένα αντίγραφο του Everything.
Έτσι σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να κατεβάσετε αρχεία μέσω του προγράμματος Everything Search που βρίσκεται εγκατεστημένο στον απομακρυσμένο διακομιστή. Η επιλογή μπορεί να ακούγεται βολική, αλλά είναι αρκετά επικίνδυνη για την ασφάλεια αν δεν ξέρετε τι κάνετε. Καλό θα είναι να μην ενεργοποιήσετε καμία από τις λειτουργίες του διακομιστή.

Το κύριο εκτελέσιμο του προγράμματος είναι το Everything.exe και καταναλώνει CPU σε ποσοστό του ένα τοις εκατό, ενώ χρησιμοποιεί περίπου 21 μνήμης RAM. Το πακέτο εγκατάστασης γενικά εγκαθιστά περίπου 24 αρχεία.

Το πρόβλημα με την εφαρμογή είναι ότι το Everything.exe φορτώνεται στον current user (HKCU) της για να αρχίζει αυτόματα το ‘Everything' και να τρέχει το “C:\Program Files\Everything\Everything.exe” με το ξεκίνημα των Windows.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να τρέξουν όλοι την εφαρμογή, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν δικαιώματα διαχειριστή.

Κατεβάστε την εφαρμογή:

Download Everything 1.4.1.895

Download Installer
Download Installer 64-bit
Download Portable Zip
Download Portable Zip 64-bit

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. Το κατέβασα σε Portable μορφή και κάνω και την δουλειά μου χωρίς να επιβαρύνω (έστω και στο παραμικρό) το σύστημά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).