Το Facebook Watch είναι πλέον προσβάσιμο και στην Ελλάδα

Το Facebook Watch, μία υπηρεσία που λειτουργούσε μόνο στις , γίνεται προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα είχε εμφανιστεί στα κινητά από χθες.

Με μία ανακοίνωσή της η Facebook αναφέρει ότι απελευθερώνει το Facebook Watch και το κάνει πλέον παγκόσμια. Η συγκεκριμένη υπηρεσία που ήταν προσβάσιμη για ένα χρόνο μόνο στους χρήστες από τις ΗΠΑ, δεν έτυχε και ιδιαίτερης αποδοχής. Οι περισσότεροι Αμερικανοί, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξή του.

Όπως και να έχει η υπηρεσία της Facebook ευελπιστεί να καταλάβει κάποια θέση στην λίστα των ιστοσελίδων παρακολούθησεις βίντεο, που προς το παρόν την πρώτη θέση την κατέχει ως γνωστό το . Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή για κινητά Android και iOS. Μην την ψάχνετε στην web εφαρμογή.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία το Facebook Watch είναι ένα μέρος για να ανακαλύψετε νέα βίντεο, ένας τρόπος για να προσεγγίσετε τους δημιουργούς και τους εκδότες που αγαπάτε, ένα για τα αποθηκευμένα σας βίντεο. Η εταιρεία επεκτείνει το πρόγραμμα Ad Breaks, ώστε περισσότεροι συνεργάτες να μπορούν να βγάλουν χρήματα από τα βίντεό τους.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε iOS και Android, αναζητήστε το εικονίδιο Watch στη γραμμή συντομεύσεων ή το σελιδοδείκτη “Περισσότερα”. Μπορείτε επίσης να το βρείτε σε Apple TV, Smart TV της Samsung, Amazon Fire TV, Android TV, Xbox One και Oculus TV.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).