Windows 10 μικρότερα αρχεία εγκατάστασης. Αλλά …

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει μικρότερες σε μέγεθος ενημερώσεις στα 10. Αυτό μεταφράζεται σε μικρότερες λήψεις και φυσικά μια σημαντική εξοικονόμηση εύρους ζώνης (bandwidth).
Windows 10
Μέχρι και σήμερα, οι λήψεις ISO των Windows 10 ήταν περίπου στα 4,8 GB, επειδή η Microsoft συμπεριελάμβανε τις εκδόσεις x64 και x86 σε ένα ενιαίο αρχείο. Έτσι η εταιρεία θα διαθέσει ISO εγκατάστασης μόνο για συστήματα των x64 bit που έχει σαν μέγεθος περίπου τα 2.6GB, εξοικονομώντας στις επιχειρήσεις περίπου 2,2GB από το προηγούμενο μέγεθος του αρχείου ς.

Αυτά τα μικρότερα ISO θα υπάρχουν μόνο για τα αρχεία των x64 και θα είναι διαθέσιμα από τις 27 Σεπτεμβρίου για επιχειρήσεις που ενημερώνουν τα συστήματά τους στα Windows 10, τις εκδόσεις 1703, 1709 και 1803. Μόλις κυκλοφορήσει (αύριο) η έκδοση Οκτωβρίου, θα υπάρξει και το ISO για την έκδοση των x64 bit.

Να αναφέρουμε, αν δεν το καταλάβατε από τα παραπάνω, ότι τα μικρότερα αρχεία θα είναι διαθέσιμα μόνο για τις επιχειρήσεις,
Οι ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες για όσους χρησιμοποιούν Windows Server Update Services (WSUS) ή για όσους συνδεθούν με το System Center Configuration Manager και θα κυκλοφορήσουν ως αρχεία ηλεκτρονικής διανομής λογισμικού (ESD ή Electronic Software Distribution) μέσω του WSUS.

Ωστόσο, τα μικρότερα πακέτα ενημερώσεων των Windows 10 θα περιέχουν μόνο την αρχική έκδοση των Windows 10, που σημαίνει ότι δεν διαθέτουν τις αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει από το RTM και μετά.

Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές θα χρειαστεί να εγκαταστήσουν ξεχωριστά την τελευταία αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για να ενημερώσουν τα συστήματά τους.

_______________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).