animatedknots : μάθετε να δένετε κάθε κόμπο με animation παραδείγματα

Το animatedknots είναι ένας ιστότοπος που σας μαθαίνει να δένετε οποιοδήποτε γνωστό κόμπο θέλετε, μέσα από παραδείγματα με animation φωτογραφίες.

animatedknots

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ιστότοπο που σας μαθαίνει πως να δένετε κόμπους μέσα από έγχρωμες φωτογραφίες συνεχούς ροής. Δεν περιορίζεται σε μία μόνο δραστηριότητα αλλά περιέχει μία μεγάλη γκάμα από κόμπους που χρησιμοποιούνται σε διάφορες αναπτύξεις δράσεων, όπως αλιεία, χόμπι, βάρκες, ιστιοπλοϊα, αναρρίχηση, γραβάτες, διακοσμητικοί, προσκόπους, στο , και πολλά άλλα.

Το animatedknots ξεκίνησε το 2005 με λίγους βασικούς κόμβους και έχει πλέον εξελιχθεί έχοντας 189 κόμπους με έγχρωμες εικονογραφήσεις. Οι φωτογραφίες προβάλλονται κατά χρονολογική σειρά και βοηθούν στο να κατανοήσετε πλήρως το πως θα πραγματοποιήσετε τον κάθε κόμπο.

Ο ιστότοπος είναι στη Αγγλική γλώσσα και δυστυχώς και οι κόμποι αναφέρονται με το αγγλικό τους όνομα. Υπάρχει η δυνατότητα μετάφρασης μέσω της Google . Οι κόμποι για την καλύτερη εύρεσή τους, μπορούν να ταξινομηθούν βάση δραστηριότητας, ή ονόματος ή βάση τύπου.

Για τους αγγλομαθείς υπάρχει μία πολύ καλή βοήθεια πάνω στο ποιο κόμπο να χρησιμοποιήσετε ανάλογα την εργασία που θέλετε να κάνετε, μία ανάλυση της ορολογίας των κόμπων, καθώς και τι προσφέρει κάθε κόμπος, δηλαδή τα υπέρ και κατά αυτού.

Επιπλέον τα δεδομένα του animatedknots μπορείτε να έχετε και στο κινητό σας τηλέφωνο, επί πληρωμή, αφού υπάρχει η αντίστοιχη εφαρμογή για , iOS και .

Επισκεφτείτε το Animated Knots από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply
  1. Να και κάτι διαφορετικό αλλά πολύ χρήσιμο (γιατί τον μόνο κόμπο που ξέρω είναι ο γνωστός κόμπος που κάνουμε κατά λάθος στα παπούτσια)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).