Thisissand : Χαλαρώστε κατασκευάζοντας σχέδια με άμμο στον υπολογιστή σας

Thisissand : Δημιουργήστε σχέδια με πολύχρωμη ψηφιακή άμμο που ρέει και πέφτει σε στρώματα, σχηματίζοντας σχέδια όπως η άμμος.

thiissand

Δημιουργήστε μια ατελείωτη σειρά από τοπία και σχέδια στο πρόγραμμα ς σας ή στην κινητή συσκευή σας με το ιστότοπο Thisissand. Επισκεφθείτε την γκαλερί τους για να εμπνευστείτε, να πάρετε ιδέες ή να υποβάλετε τη δική σας δημιουργία σε μια συλλογή χιλιάδων δημιουργιών.

Το Thisissand είναι ένας χαλαρωτικός ιστότοπος (ή αν θέλετε εφαρμογή) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε σχέδια από έγχρωμη άμμο. Ακούστε τον ήχο της άμμου που ρέει, ενώ χρησιμοποιείτε χρώμα για να χτίσετε σχήματα, τοπία και σχέδια.

Η λειτουργία του site είναι αρκετά απλή. Μπείτε στο https://thisissand.com και πατήστε την λέξη START για να ξεκινήσετε αμέσως την δημιουργία. Με το αριστερό κουμπί του ποντικιού ρίχνετε την άμμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμπαγή ή να χρησιμοποιήσετε μια παραγόμενη παλέτα για να δημιουργήσετε αποκλίσεις χρωμάτων. Επιλέξτε χρώματα κάνοντας κλικ στο στρογγυλό κουμπί επάνω δεξιά το οποίο θα σας ανοίξει τον επιλογέα χρωμάτων. Επιλέξτε ένα συμπαγές χρώμα ή κάντε κλικ στο κουμπί τυχαίας επιλογής (μοιάζει με έναν στόχο) για να δημιουργήσετε μια παλέτα. Το ερωτηματικό ( ? ) στο κουμπί επιλογής χρωμάτων ανοίγει τις συμβουλές.

Κάνοντας κλικ στο (το σύμβολο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές) στο πάνω αριστερό μέρος, ανοίγετε ένα παράθυρο όπου μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον ήχο και την αυτόματη ροή, να δείτε συμβουλές και να δείτε τις πιο πρόσφατες και πιο δημοφιλείς δημιουργίες. Κάνοντας κλικ στην λέξη “FINISH” θα ανεβάσετε τη δημιουργία σας στη δημόσια συλλογή.

To Thisissand χρησιμοποιεί Flash. Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε το Flash ή να επιτρέψετε την αναπαραγωγή του Flash για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο. Στις αντίστοιχες εφαρμογές για  iOS και Android υπάρχουν διαφήμισεις (και αγορές στην εφαρμογή για επιπλέον λειτουργίες).

Η δημιουργία σχεδίων από άμμο είναι μια συναρπαστική και χαλαρωτική δραστηριότητα. Αν όμως έχετε μια μεγάλη οθόνη, η πλήρωση της απαιτεί χρόνο και μπορεί να γίνει κουραστική. Χρησιμοποιώντας μόνο ένα μέρος της οθόνης η εφαρμογή μας άρεσε καλύτερα.

Μπείτε στο Thisisand από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).