Παλιά μηνύματα στο Facebook επιστρέφουν τυχαία σε χρήστες

Οι χρήστες του Facebook αναφέρουν ένα παράξενο σφάλμα που έχουν παρατηρήσει. Τα παλιά του επανέρχονται αυτόματα ως μη αναγνωσμένα και η πλατφόρμα τα εμφανίζει ως νέα.

Την περίεργη αυτή συμπεριφορά του Facebook την ανέφεραν πρώτα χρήστες της πλατφόρμας στο Twitter, και η εταιρεία μετά από έρευνα επιβεβαίωσε το σφάλμα, αναφέροντας: “Μερικοί άνθρωποι βλέπουν παλαιότερα μηνύματα στο Facebook.com. Γνωρίζουμε το και εργαζόμαστε ενεργά για την επίλυσή του το συντομότερο δυνατόν. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.”

Μερικοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους ότι το σφάλμα θα μπορούσε να επαναλάβει συνομιλίες ή ιστορικά παρελθόντα που θα προτιμούσαν να ξεχάσουν. Αν δεν διαγράψετε ενεργά το ιστορικό μεταξύ εσάς και άλλου χρήστη, το Messenger διατηρεί το σύνολο των συνομιλιών σας, που εκτείνεται χρόνια πίσω. Μπορεί να έχετε χάσει κάποιο δικό σας άνθρωπο και ξαφνικά να δείτε να σας στέλνει μηνύματα.

Αν και το συγκεκριμένο σφάλμα έχει αναφερθεί από τις αρχές του Νοεμβρίου μόλις χθες το Facebook δήλωσε ότι είχε επιλύσει το θέμα, το οποίο αποδίδει στις λογισμικού. “Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είδαν το Facebook να μεταδίδει παλαιότερα μηνύματα. Το ζήτημα προκαλείται από ενημερώσεις λογισμικού και έχει επιλυθεί πλήρως. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).