Windows 10 KB4469342 διορθώνει σχεδόν τα πάντα

Windows 10 October 2018: Μετά από τέσσερις κυκλοφορίες προεπισκόπησης, η Microsoft κυκλοφόρησε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB4469342 για τα συστήματα που τρέχουν με Windows 10 στην έκδοση 1809.

Η σύμφωνα με την εταιρεία διορθώνει μια σειρά από θέματα που παρουσιάστηκαν μετά την κυκλοφορία του Windows 10 October 2018. Η Cisco θα κυκλοφορήσει σήμερα μια ενημερωμένη έκδοση για το AMP shield που να λύσει επίσης ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την έκδοση 1809.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Microsoft καθυστέρησε πάνω από ένα μήνα την κυκλοφορία της συγκεκριμένης έκδοσης λόγω των σφαλμάτων που παρουσίασε σε πάρα πολλούς .

Windows 10

Η ενημέρωση KB4469342 φέρνει τα Windows 10 1809 στο build number 17763.168 φέρεται να αντιμετωπίζει και ένα το σφάλμα που υπήρχε με τα mapped drives και δεν τα αναγνώριζαν τα Windows.

Η Microsoft κυκλοφόρησε τέσσερις προεπισκοπήσεις για τους Insiders από τότε κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση στις αρχές Οκτωβρίου και την πήρε πίσω λόγω της διαγραφής δεδομένων.

Όμως πριν αρχίσετε την εγκατάσταση θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν ακόμα μερικά προβλήματα που δεν έχουν επιλυθεί. Για παράδειγμα υπάρχει ακόμα ένα σφάλμα στη γραμμή αναζήτησης του Windows Media Player κατά την αναπαρ ορισμένων αρχείων και σύμφωνα με την Microsoft θα διορθωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα ς Edge της Microsoft μπορεί επίσης να σταματήσει να λειτουργεί σε συστήματα με την πρόσφατη ενημέρωση του προτος οδήγησης της Nvidia.

Αν ενδιαφέρεστε ακόμα για την αθροιστική ενημέρωση, μπορείτε να την εγκαταστήσετε εύκολα (;) μέσω του Windows Update ή να την κατεβάσετε από το Update Catalog της Microsoft.

Για κάθε ενδεχόμενο, πριν αρχίσετε με την εγκατάσταση της νέας αθροιστικής ενημέρωσης κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας του συστήματός σας. Microsoft είναι αυτή, ποτέ δεν ξέρεις…

__________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).