Android: τα καλύτερα προϊόντα ασφαλείας

Android security: Μια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το εργαστήριο δοκιμών AV-TEST αξιολογεί την απόδοση 20 διαφορετικών προϊόντων ς για κινητές συσκευές με Android.

Τα καλύτερα αποτελέσματα για άλλη μια φορά έρχονται από κορυφαία ονόματα του χώρου όπως την την Kaspersky, την Trend Micro, τη Symantec την Sophos και άλλες.Android

Η έρευνα για το Νοέμβριο του 2018 εξέτασε κάθε προϊόν σε τρεις διαφορετικά στάδια, την προστασία, τη χρηστικότητα και τα χαρακτηριστικά. Κάθε προϊόν μπορούσε να λάβει το ανώτερο έξι μονάδες για κάθε μεμονωμένο τεστ συν μια για τα χαρακτηριστικά.

Το μέγιστο σκορ των 13 σημείων επιτεύχθηκε από τις υπηρεσίες Trend Micro Mobile Security, Tencent WeSecure, Symantec Norton Mobile Security, Sophos Mobile Security, McAfee Mobile Security, Kaspersky Lab Security για Android, G Data Internet Security και Bitdefender Mobile Security.

Αντίθετα, το Play Protect της Google, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο Google Play Store, πήρε το χαμηλότερο σκορ (4,5 βαθμούς) όπως θα δείτε και στην εικόνα που υπάρχει παρακάτω.

Εκτός από το Google Play Protect, τη χειρότερη απόδοση είχε και το NSHC Droid-X 3, το οποίο έλαβε μόλις 3 βαθμούς για προστασία, 6 μονάδες για χρηστικότητα και 1 σημείο για τα χαρακτηριστικά.

Click για μεγέθυνση

__________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).