Κάντε τις φωτογραφίες σας ταινία με το Quik της GoPro

To Quik της εταιρείας GoPro είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο, που είναι εύκολη στη χρήση και δημιουργεί γρήγορα βίντεο από τις σας και τα βίντεο κλιπ σας.

Quik

Αν στις διακοπές σας έχετε τραβήξει πολλές φωτογραφίες και θέλετε να τις μοιραστείτε με φίλους και συγγενείς, αντί να τους στείλετε σκέτες φωτογραφίες, θα ήταν πιο δημιουργικό και ελκυστικό να τις βάλετε όλες σε ένα βίντεο, που θα φαίνεται επαγγελματικό, με ευχάριστη μουσική και ειδικά εφέ. Αυτό σας προσφέρει το Quik της GoPro.

H GoPro κατασκευάζει κάμερες δράσης και αποτελεί την κορυφή της στο είδος της. Επιπλέον έχει αναπτύξει και την δωρεάν εφαρμογή Quik, για τη δημιουργία βίντεο από φωτογραφίες και βίντεο, που έχουν τραβηχτεί με τη φωτογραφική μηχανή του smartphone σας.

Το πρόγραμμα διατίθεται μόνο για Android και iOS και πρόσφατα κυκλοφόρησε μία του με νέα τραγούδια, περισσότερα και βελτιωμένη απόδοση. Γενικότερα διακρίνεται για την ευκολία δημιουργίας βίντεο.

Η εφαρμογή έχει είκοσι θέματα για να επιλέξετε, όπως Sharp, Swell, Serene, Jolly, Sunny, κλπ., Το καθένα με εφέ μετάβασης και γραφικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Παρέχει επίσης διαθέσιμα soundtracks, εκτός από τη δική σας μουσική βιβλιοθήκη, για να προσθέσετε στα βίντεο σας μουσική.

Εκτός από την επιλογή φωτογραφιών, μπορείτε επίσης να προσθέσετε και τα υπάρχοντα βιντεοκλίπ σας για να δημιουργήσετε νέα βίντεο. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί για να αναζητήσει τις καλύτερες στιγμές σε κάθε βίντεο κλιπ, αλλά μπορείτε επίσης να επισημάνετε, με μη αυτόματο τρόπο, τα σημεία που εσείς νομίζετε καλύτερα.

Πριν από την ολοκλήρωση ενός έργου και την αποθήκευση σε ένα βίντεο, μπορείτε πάντα να μεταβείτε σε άλλο θέμα ή να κάνετε περισσότερες επεξεργασίες, όπως να προσθέσετε κείμενο, να περιστρέψετε ένα πλαίσιο, να αλλάξετε ξανά μια , να κόψετε ή να διαχωρίσετε ένα βίντεο, να αλλάξετε ταχύτητα ή διάρκεια, καθώς και αλλαγή του ήχου και της μουσικής. Το Quik σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τις δημιουργίες σας στους server του, ως έργα διάρκειας επτά ημερών ή να αντιγράψετε τις υπάρχουσες δημιουργίες σας για περαιτέρω επεξεργασία. Φυσικά μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο τηλεφωνό σας ή να τα μοιράσετε στο Facebook, Instagram Κλπ.

Έχει όλα τα γρήγορα και εύκολα βήματα για τη δημιουργία εξαιρετικών βίντεο και σας παρέχει εύχρηστα εργαλεία για να δημιουργήσετε μέσα σε λίγα λεπτά, βίντεο που φαίνονται επαγγελματικά.

Μπορείτε να το κατεβάσετε για Android από εδώ και για iOS από εδώ.

Δείτε παρακάτω ένα σχετικό διαφημιστικό βίντεο από την GoPro.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).