Windows 10 Preview Build 18323 με προστασία Tamper

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Windows 10 Build 18323 (19Η1) για τους Insiders που είναι εγγεγραμμένοι στο Fast Ring. H φέρνει υποστήριξη για εικόνες Raw, βελτιώσεις στο νέο φωτεινό θέμα και ειδοποιήσεις για την ενεργοποίηση της προστασίας Tamper.

Η προστασία Tamper όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη δημοσίευση είναι άλλο χαρακτηριστικό ασφαλείας που έρχεται να προστατέψει το ίδιο το Windows Antivirus.

Η περιγραφή του Tamper Protection αναφέρει:

Αποτρέπει άλλους να παραβιάζουν σημαντικά ασφαλείας.

Το Tamper Protection είναι μια νέα ρύθμιση για το Windows Defender Antivirus, το οποίο είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή ασφαλείας των Windows. Όταν είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση παρέχει επιπλέον προστασία κατά των αλλαγών στις βασικές λειτουργίες ασφαλείας.

Εάν είστε Insider στο Fast Ring, μπορείτε να ενημερώσετε από την διαδρομή: Ρυθμίσεις – Ενημέρωση & Ασφάλεια – Windows Update.Windows 10

Μόλις εγκατασταθεί η νέα έκδοση, η Microsoft αναφέρει ότι ενδέχεται να δείτε μια για να επιτρέψετε την προστασία Tamper. Η Microsoft προτείνει την ενεργοποίηση του νέου χαρακτηριστικού ασφαλείας.

Αν σας ενδιαφέρει η νέα έκδοση, μπορείτε να δείτε παραπάνω στην επίσημη ανακοίνωση. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για μια δοκιμαστική έκδοση των Windows, οπότε μπορεί να μην λειτουργήσει όπως θα έπρεπε. Έτσι αν σκέφτεστε την αναβάθμιση καλό θα ήταν να την πραγματοποιήσετε σε υπολογιστή που δεν χρησιμοποιείτε για την δουλειά σας.

____________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).