VLC Media Player 4.0 δοκιμάστε την επερχόμενη έκδοση

Η VideoLAN, αποκάλυψε πρόσφατα πληροφορίες για το επερχόμενο VLC Media Player 4.0 σε μια πρώτη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο FOSDEM 2019.

Το VLC Media Player 4.0 θα είναι η επόμενη μεγάλη της εφαρμογής και θα φέρει νέες και βελτιωμένες λειτουργίες. Όμως σύμφωνα με την εταιρεία θα μειωθεί η υποστήριξη για παλαιότερα λειτουργικά συστήματα.

Εν ολίγοις, το VLC 4.0 δεν θα υποστηρίζει πλέον τα λειτουργικά Windows XP ή Vista, Mac OS X 10.10 ή , Android 4.2 ή παλαιότερο και από το iOS 8 ή παλαιότερο.

Η VideoLAN διέθεσε μια έκδοση προεπισκόπησης της εφαρμογής, για όσους θέλεουν να την δοκιμάσουν. Πριν κατεβάσετε τη νέα έκδοση καλό θα είναι να το ξανασκεφτείτε, καθώς πρόκειται για μια έκδοση προεπισκόπησης. Αυτό σημαίνει ότι είναι είναι υπό ανάπτυξη και μπορεί να σας παρουσιάσει τα, χαρακτηριστικά που λείπουν και άλλα πολλά και δυσάρεστα.

Η νέα εφαρμογή VLC Media Player 4.0 θα έρθει με πολλές αλλαγές στην εμφάνιση, αλλαγές στην αρχιτεκτονική εξόδου βίντεο, τη βιβλιοθήκη πολυμέσων, λίστες αναπαραγωγής κλπ. Θα υποστηρίζει εικονική πραγματικότητα, 3D και πολλά άλλα.

Η βιβλιοθήκη πολυμέσων που χρησιμοποιείται στην έκδοση Android του VLC θα έρθει στις desktop εκδόσεις αλλά και την έκδοση του iOS.

Τα χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνουν ευρετήριο ήχου και βίντεο, υποστήριξη για playlist και υποστήριξη για μοίρασμα μουσικής και βίντεο.

VLC Media Player 4.0 Δείτε το βίντεο παρουσίασης:

Το VLC 4.0 θα υποστηρίξει συσκευές εικονικής πραγματικότητας όπως τις Vive, PSVR ή Oculus. Οι προγραμματιστές κατάφεραν να βρουν έναν τρόπο αλληλεπίδρασης απευθείας με τις συσκευές αυτές, ώστε να μην είναι απαραίτητο να εγκατασταθούν drivers.

Η VideoLAN σχεδιάζει να αλλάξει την εμφάνιση του VLC Media Player. Ακολουθούν μερικά :

Περισσότερες πληροφορίες (PDF)

Κατεβάστε την προεπισκόπηση στην πλατφόρμα που σας ενδιαφέρει.

______________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).