Windows 10 KB4487029 νέα αθροιστική ενημέρωση

Η Microsoft κυκλοφόρησε άλλη μια αθροιστική (KB4487029) για τα της έκδοσης 1803, που είναι γνωστή και σαν April 2018 Update.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση αυξάνει τον αριθμό του build του λειτουργικού συστήματος στον 17134.619 και φέρνει πάρα πολλές βελτιώσεις, οι οποίες υποτίθεται ότι επιλύουν σφάλματα στο λειτουργικό .windows 10

Δεν υπάρχουν διορθώσεις ασφαλείας σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, καθώς για τις ενημερώσεις ασφαλείας είναι μόνο οι ενημερώσεις του Patch Tuesday κάθε μήνα, που αυτό το μήνα, η Microsoft τις διέθεσε στις 12 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε το πλήρες changelog. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ενημέρωση επιδιορθώνει οριστικά ένα θέμα που υπάρχει πολλούς μήνες στο μενού Έναρξης και εμποδίζει τους να συνδέουν weblinks με το μενού. Το θέμα αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2018 και διορθώθηκε με τη σημερινή ενημέρωση.

Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις για τους διαχειριστές και μια από αυτές βελτιώνει τη συμβατότητα των συσκευών με τις ενημερώσεις.

Η Microsoft εξηγεί στο changelog:

Αντιμετωπίζει ένα με την αξιολόγηση της κατάστασης συμβατότητας του οικοσυστήματος των Windows για να διασφαλιστεί η συμβατότητα των εφαρμογών και των συσκευών για όλες τις ενημερώσεις των Windows.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν όλα πάνε όπως το επιθυμεί η Microsoft με αυτή την ενημέρωση, ή αν μέχρι το απόγευμα αρχίσουν τα παράπονα από χρήστες που καταστράφηκε το σύστημά τους.
Ας ελπίσουμε ότι η ενημερωμένη έκδοση KB4487029 δεν θα παρουσιάσει προβλήματα.

Η σημερινή κυκλοφορία διαθέτει αθροιστικές ενημερώσεις και για παλαιότερες εκδόσεις των Windows 10, αλλά δεν υπάρχουν βελτιώσεις για το October 2018 Update, η οποία είναι η τελευταία και η πιο αποτυχημένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Πιθανότατα, η Microsoft θέλει πρώτα να αξιολογήσει την απόδοση μιας νέας αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης με τη βοήθεια των εσωτερικών παραγόντων πριν την διάθεσή της σε όλους τους χρήστες.

___________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).