Chrome εγγραφή βίντεο από την οθόνη σας

Η λήψη στιγμιότυπων οθόνης () είναι απλή, αλλά η εγγραφή βίντεο από τον Chrome ή από κάποια άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιείτε μπορεί να είναι περίπλοκη. Παρακάτω θα δούμε τι μπορείτε να κάνετε για την εγγραφή ενός βίντεο από την οθόνη του υπολογιστή σας.Chrome

Γραμμή παιχνιδιών των Windows

Η παιχνιδιών των Windows προορίζεται για την εγγραφή παιχνιδιών από το PC σας, αλλά λειτουργεί και σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη, από τις Ρυθμίσεις των Windows όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Τώρα αν είστε στο Google Chrome ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που αναπαράγει κάποιο βίντεο, μπορείτε να ανοίξετε τη Γραμμή παιχνιδιών πατώντας μαζί τα δύο πλήκτρα [icon name=”windows” class=”” unprefixed_class=””] + G. Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί για να ξεκινήσετε την εγγραφή του βίντεο.

Από προεπιλογή, οι εγγραφές σας θα αποθηκευτούν στο φάκελο “Βίντεο” μέσα σε ένα άλλο φάκελο που ονομάζεται “Συλλογές”.

Loom Chrome Extension

Συνήθως δεν προτείνουμε την χρήση πολλών επεκτάσεων στους browsers, επειδή εκτός του ότι “βαρύνουν” το πρόγραμμα περιήγησης, μπορούν πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθούν και σαν spyware.

Η επέκταση Loom όμως είναι αρκετά χρήσιμη και ίσως αξίζει να την δοκιμάσετε..

Το Loom προστίθεται στη γραμμή εργαλείων του Chrome και με ένα κλικ θα εμφανιστεί το παράθυρο εγγραφής. Έχει την επιλογή της εγγραφής από κάμερα και ήχο. Μπορεί να καταγράψει και ολόκληρη την επιφάνεια σας από το Chrome. Απλά κάντε κλικ στο “Start Recording” και στη συνέχεια, πατήστε το πράσινο κουμπί στο κάτω αριστερό μέρος για να ολοκληρώσετε την εγγραφή.

Το πιο χρήσιμο μέρος του Loom είναι ότι αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή, το κλιπ σας μπορεί να φορτωθεί αυτόματα στην υπηρεσία φιλοξενίας του Loom που θα σας δώσει έναν σύνδεσμο που μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους.

OBS Window

Αν θέλετε περισσότερες λειτουργίες, ίσως αξίζει να δοκιμάσετε το Open Broadcaster Software (OBS). Το OBS χρησιμοποιείται συνήθως για streaming σε ιστότοπους όπως το Twitch και το YouTube, αλλά λειτουργεί εξίσου καλά για εγγραφές που αποθηκεύονται στο σκληρό σας δίσκο. Η εφαρμογή λειτουργεί σε όλα σχεδόν τα συστήματα: Windows, macOS, και Linux.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).