AV-TEST το καλύτερο antivirus για home users των Windows (με εκπλήξεις)

Η γνωστή εταιρεία AV TEST δημοσίευσε τα αποτελέσματα των δοκιμών Φεβρουαρίου 2019. Έτσι αν τρέχετε Windows 10 και δεν εμπιστεύεστε μόνο το Windows για την προστασία της συσκευής σας, διαβάστε παρακάτω.

Αυτή τη φορά η νέα έρευνα ήρθε με εκπλήξεις καθώς όπως θα δείτε και εσείς, προμηθευτές ασφαλείας πολύ υψηλού προφίλ όπως η Bitdefender και η Kaspersky δεν κατάφεραν να φτάσουν τις πρώτες θέσεις στην βαθμολογία των τελευταίων δοκιμών.

AV TEST
mohamed_hassan / Pixabay

AV-TEST τα αποτελέσματα των δοκιμών Φεβρουαρίου 2019

Ας ξεκινήσουμε όμως με τα προϊόντα ασφαλείας που είχαν την υψηλότερη βαθμολογία. Οι σουίτες ασφαλείας SAFE, McAfee καιSymantec Norton Security έλαβαν την κορυφαία βαθμολογία 18 μονάδες με 6 σε κάθε για προστασία, απόδοση και χρηστικότητα.

Το Kaspersky Internet Security, που μέχρι πρόσφατα ήταν ο απόλυτος ηγέτης των antivirus, έλαβε 17,5 μονάδες, αφού έχασε 0,5 πόντους στη δοκιμασία της απόδοσης.

Από την άλλη όμως, το Bitdefender Internet Security έπεσε στις 16,5 μονάδες. Το ίδιο αποτέλεσμα είχαν και οι εφαρμογές AhnLab V3 Internet Security και το Microworld eScan Internet Security Suite. Η εφαρμογή της Bitdefender πήρε 5,5 μονάδες για προστασία, 5,5 μονάδες για απόδοση και 5,5 μονάδες για χρηστικότητα.

Η εφαρμογή ασφαλείας Trend Micro Internet Security έπεσε επίσης στις 16,5 μονάδες. Το συγκεκριμένο προϊόν βαθμολογήθηκε με 5,5, 5,0 και 6,0 μονάδες για προστασία, απόδοση και χρηστικότητα αντίστοιχα.

Το Malwarebytes Premium έλαβε το χαμηλότερο αποτέλεσμα στις δοκιμές (14 μονάδες) αφού βαθμολογήθηκε με 4,5 μονάδες για την προστασία, 5 μονάδες για την απόδοση και 4,5 μονάδες για τη χρηστικότητα.

Το Windows Defender της Microsoft εξακολουθεί να είναι ένα πραγματικά προηγμένο προϊόν ασφάλειας αφού κατάφερε να έχει για άλλη μια φορά ένα συνολικό σκορ 17 βαθμών (6 μονάδες για προστασία και 5,5 μονάδες στην απόδοση και τη χρηστικότητα).

Δείτε τα γραφήματα της AV TEST (click για μεγέθυνση)

____________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).