Windows Update Blocker 1.2 ενημερωμένη έκδοση

Η Windows Update Blocker, μπορεί να σας βοηθήσει με τον αποκλεισμό των αυτόματων ενημερώσεων σε υπολογιστές με Windows, και μόλις κυκλοφόρησε η έκδοση 1.2.

Το πρόγραμμα, αρχικά μπορούσε να απενεργοποιήσει μόνο την υπηρεσία Windows Update, αλλά η νέα έκδοση φαίνεται να υποστηρίζει κι άλλες υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν με μη αυτόματο τρόπο από ένα αρχείο που ονομάζεται wub.ini.Windows Update Blocker 1.2

Έτσι η εφαρμογή Windows Update Blocker μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί για να αποκλείσει κι άλλες υπηρεσίες της , αν και δεν είναι και τόσο απλό αφού το αρχείο wub.ini θα πρέπει να επεξεργαστεί με το χέρι.

Όμως αν θέλετε να αποκλείσετε μόνο το Windows Update είναι εξαιρετικά εύκολο και αυτό από μόνο του μπλοκάρει τις αυτόματες των Windows.

Η Microsoft προς το παρόν ετοιμάζει πυρετωδώς την επόμενη ενημέρωση δυνατοτήτων των . Η ενημέρωση είναι προς το παρόν διαθέσιμη σαν RTM για τους εγγεγραμμένους στο Preview Release ring του προγράμματος Windows .
Για όσους ενδιαφέρονται και δεν θέλουν να περιμένουν την επίσημη κυκλοφορία από την Microsoft στα τέλη Μαΐου μπορούν να κατεβάσουν τα MSDN RTM ISO από το παρακάτω :

Windows 10 May 2019 Update MSDN ISO

Αν πάλι είστε από αυτούς που θέλουν να περιμένουν μέχρι να κυκλοφορήσει μια αξιόπιστη σταθερή έκδοση του επερχόμενου Windows 10 και διαθέτουν κάποια Home έκδοση του λειτουργικού, τότε κατεβάστε την εφαρμογή που αναφέραμε παραπάνω:

Κατεβάστε την εφαρμογή

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).