Ιαπωνία: τελειώσαν οι τηλεφωνικοί αριθμοί

Όπως φαίνεται οι 11ψήφιοι τηλεφωνικοί αριθμοί δεν επαρκούν στην .

Η Ιαπωνία σκοπεύει να εκδώσει 14 ψήφιους αριθμούς έως το , απαντώντας σε αυτούς που αναφέρουν ότι η χώρα μπορεί να εξαντλήσει τους 11ψήφιους αριθμούς τηλεφώνου μέχρι το 2022.

Η γρήγορη υιοθέτηση των συσκευών IoT (οι οποίες απαιτούν το δικό τους τηλεφωνικό αριθμό στην Ιαπωνία) έχει σχεδόν εξαντλήσει την προσφορά σε 11ψήφιους τηλεφωνικούς αριθμούς σύμφωνα με την Japan Times. Η χρήση του 5G στην Ιαπωνία από το 2020 αναμένεται να τερματίσει εντελώς τους υπάρχοντες τηλεφωνικούς αριθμούς.

τηλεφωνικοί αριθμοί

Η πρόταση του Υπουργείου επικοινωνίας της Ιαπωνίας για την διάθεση  14ψήφιων αριθμών έγινε αποδεκτή από τους τρεις μεγάλους φορείς κινητής τηλεφωνίας της χώρας: NTT Docomo Inc., KDDI Corp. και SoftBank Corp.

Επί του παρόντος, υπάρχουν 11ψηφίοι αριθμοί ξεκινούν με “090”, “080” και “070” και χρησιμοποιούνται σε στην Ιαπωνία. Το 2017, διατέθηκαν 80 11ψήφιοι αριθμοί από “020” για IoT, εκ των οποίων οι σχεδόν οι μισοί τηλεφωνικοί αριθμοί έχουν εξαντληθεί.

Η Ιαπωνία πιθανότατα δεν θα είναι η μόνο χώρα που αντιμετωπίζει το πρόβλημα της ανάγκης περισσότερων τηλεφωνικών αριθμών για να εξυπηρετηθούν περισσότερες συσκευές.

Πέρυσι, ο αριθμός των συσκευών IoT στον κόσμο ξεπέρασε τον αριθμό των κινητών τηλεφώνων. Από το 2008, υπάρχουν περισσότερες συνδεδεμένες συσκευές στον πλανήτη από τον αριθμό του πληθυσμού, και μέχρι το 2020 προβλέπεται ότι θα υπάρχουν 50 δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές παγκοσμίως.

____________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).