Android και iOS: Top apps για τις αρχές του 2019

Android και Top apps: Τα νέα της SensorTower για το πρώτο τρίμηνο του 2019 αποκαλύπτουν τις περισσότερο κατεβασμένες εφαρμογές στις δύο μεγάλες κινητές πλατφόρμες.

Τα αποτελέσματα μάλλον ήταν αναμενόμενα.

Συνολικά, η WhatsApp είναι η κορυφαία εφαρμογή και στις δύο πλατφόρμες Android και iOS με περισσότερες από 223 εκατομμύρια νέες εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια του τριμήνου.

Ακολουθείται από το Messenger app και την εφαρμογή TikTok. Το Facebook και το είναι οι επόμενες εφαρμογές, φέρνοντας τον αριθμό των εφαρμογών που ανήκουν στο Facebook στις 4 από τις 5.

Android

“Οι 10 κορυφαίες εφαρμογές ήταν οι ίδιες με το προηγούμενο τρίμηνο, με τις πρώτες πέντε να διατηρούν τις βαθμολογίες τους από το Q4 του 2018.

Η εφαρμογή ς βίντεο Biugo και η εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών εισήχθησαν για πρώτη φορά στις 20 πρώτες εφαρμογές παγκοσμίως στο πρώτο τρίμηνο του 2019 . Νέοι χρήστες από την Ινδία βοήθησαν και τις δύο εφαρμογές να επιτύχουν νέα υψηλά επίπεδα εγκατάστασης στο τρίμηνο,” αναφέρει η SensorTower.

Android

Όσον αφορά το App Store, η TikTok ήταν η πρώτη εφαρμογή κατά τη διάρκεια του τριμήνου με τουλάχιστον 33 εκατομμύρια λήψεις, ενώ η εφαρμογή YouTube είναι στη δεύτερη θέση. Το Instagram, το WhatsApp, το Messenger και το Facebook ήταν δίπλα και για άλλη μια φορά να κάνουν το Facebook κορυφαίο προγραμματιστή στην πλατφόρμα.


“Το TikTok app ήταν η πιο κατεβασμένη εφαρμογή στο App Store για πέμπτο συνεχόμενο τρίμηνο στο Νο 1. Το YouTube app ήταν το Νο 2 για δεύτερο τρίμηνο στη σειρά. Το Twitter είχε 11,7 εκατομμύρια στο App Store το Q1 του 2019, καθιστώντας την την πιο πολυσύχναστη εφαρμογή. Ήταν το υψηλότερο άθροισμα λήψεων του Twitter από το 1ο τρίμηνο του 2015 με μια αύξηση της τάξης του 3,6% σε ετήσια βάση”, αναφέρει η εταιρεία στην ανάλυσή της.

Για την πλατφόρμα του Android, το WhatsApp ήταν η πρώτη εφαρμογή με 199 εκατομμύρια λήψεις, και ακολουθούν κατά σειρά οι εφαρμογές Messenger, TikTok, Facebook και Instagram.

Αυτή τη φορά το YouTube βρίσκεται πολύ πίσω, κυρίως επειδή η εφαρμογή έρχεται προεγκατεστημένη στην πλειοψηφία των συσκευών με Android.

Ωστόσο, η εφαρμογή YouTube Kids παρουσίασε αύξηση κατά τουλάχιστον 291% σε τριμηνιαία βάση, φθάνοντας τις 29 εκατομμύρια λήψεις το πρώτο τρίμηνο.

Δείτε τις λίστες των εφαρμογών

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).