Opera GX: ειδικός browser μόνο για gamers

Η Opera διέθεσε μια πρώτη έκδοση του Opera GX, ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης φτιαγμένο ειδικά για gamers, χθες 11 Ιουνίου 2019 κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο E3 2019.

Ο νέος Opera GX σαν βάση το πρόγραμμα περιήγησης Opera της επιφάνειας εργασίας κάτι το οποίο σημαίνει ότι διαθέτει όλα όσα περιλαμβάνονται στον Desktop της Opera.

Η εφαρμογή Opera GX είναι διαθέσιμη μόνο για συστήματα με Windows αυτή τη στιγμή και μόνο σαν early . Η Opera σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια τελική έκδοση αργότερα το 2019. Ωστόσο όσοι από εσάς ενδιαφέρονται μπορούν να κατεβάσουν το νέο πρόγραμμα περιήγησης από την ιστοσελίδα της Opera.

Η εγκατάσταση είναι ίδια με εκείνη του κανονικού προγράμματος περιήγησης Opera. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η πρώιμη έκδοση έχει ρυθμιστεί να αποστέλλει δεδομένα τηλεμετρίας στην Opera από προεπιλογή. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις.

Το νέο πρόγραμμα περιήγησης ανοίγει με ένα animation splash με ένα επανασχεδιασμένο logo και μια νέα καρτέλα.

Η πρώτη σελίδα εμφανίζει νέα και επερχόμενα παιχνίδια μαζί τις τιμές τους. Η εφαρμογή Opera GX εμφανίζει παιχνίδια για Windows, Playstation, Xbox, Mac και Linux από προεπιλογή.

Ένα κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων εμφανίζει επιλογές για την προβολή deals σε επιλεγμένες πλατφόρμες, π.χ. μόνο για υπολογιστή (desktop). Υπάρχει και μια επιλογή για την απόκρυψη της λίστας παιχνιδιών, αλλά και των προσφορών.

Opera GX

Τα συστήματα Nintendo δεν υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή.

Η πρώτη δημόσια έκδοση του Opera GX έρχεται με μερικά αποκλειστικά . Το GX Control είναι μακράν το καλύτερο χαρακτηριστικό που πρόσθεσε η ομάδα προγραμματιστών της Opera στο gaming πρόγραμμα περιήγησης.

Το GX Control μπορεί να δεχτεί ρυθμίσεις για τον περιορισμό της χρήσης RAM και της CPU στο πρόγραμμα περιήγησης. Κάνοντας κλικ στο νέο εικονίδιο του GX Control εμφανίζονται οι επιλογές. Και οι δύο είναι απενεργοποιημένες από προεπιλογή και μπορούν να ενεργοποιηθούν από εσάς εφόσον το επιθυμείτε. 

Ο περιοριστής της RAM περιορίζει τις λειτουργίες του Opera GX για να μην υπερβεί την ποσότητα μνήμης RAM που ορίσατε. Απλά επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα όρια μετά την ενεργοποίηση της επιλογής.

Θέλετε να δοκιμάσετε; Κατεβάστε τη νέα εφαρμογή.

_________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).