Αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη βίντεο και εικόνων της NASA

Η NASA διαθέτει μια τεράστια βιβλιο πολυμέσων, γεμάτη εικόνες, ήχους και βίντεο, που μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση και να την χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε.

NASA

Η NASA κατά καιρούς προσέφερε ένα μικρό μέρος βίντεο και εικόνων στο κοινό, αλλά πρόσφατα, έφερε τη διάθεση σας ολόκληρη τη βιβλιοθήκη της, μέσω της ς της. Εκεί μπορείτε να κάνετε βάσει κάποιου όρου, όπως ακριβώς όπως κάνετε και στο Google.

Για παράδειγμα, μια αναζήτηση για τον Πλούτωνα εμφανίζει 543 διαφορετικά αποτελέσματα, όπως έναν μεγάλο αριθμό εικόνων, δεκαεννέα βίντεο και εννέα αρχεία ήχου. Τα περισσότερα αποτελέσματα περιλαμβάνουν επίσης μια μικρή περιγραφή με κάθε βίντεο, ή κλιπ, ώστε να ξέρετε τι βλέπετε.

Αν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορούν επίσης να μειωθούν κατά έτος. Το παλαιότερο περιεχόμενο που διατίθεται στο site της NASA είναι από το 1920, ενώ το πιο πρόσφατο περιεχόμενο είναι από το έτος του διανύουμε. Ένα ρυθμιστικό σάς επιτρέπει να επιλέξετε το επιθυμητό παράθυρο χρόνου για την αναζήτησή σας ή μπορείτε να το αφήσετε ευρύ ανοιχτό για να δείτε όλο το υλικό που έχει η NASA.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συλλογή όπως θέλετε. Υπάρχουν κανόνες για την μη εμπορική χρήση των πολυμέσων της NASA, που σύμφωνα με αυτούς το περιεχόμενο γενικά δεν προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το υλικό για εκπαιδευτικούς ή ενημερωτικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών φωτογραφιών, εγχειριδίων, δημόσιων εκθεμάτων, προσομοιώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών και ιστοσελίδων στο . Αυτή η γενική επεκτείνεται και στις προσωπικές .

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο εμπορικά δεν είναι τόσο εύκολο και απαιτεί επικοινωνία με το τμήμα πολυμέσων της NASA στην Ουάσινγκτον DC.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).