Προειδοποίηση σε όσα Windows 10 δεν μπορούν ακόμα να αναβαθμιστούν στην έκδοση 1903

Η Microsoft έχει αρχίσει να εμφανίζει μια νέα προειδοποίηση στο Update, σε συσκευές 10 που δεν μπορούν να αναβαθμιστούν στην έκδοση 1903 ή αλλιώς ενημέρωση Μάιου 2019, για λόγους συμβατότητας.

Windows 10

Στο πλαίσιο του συστήματος απελευθέρωσης των νέων εκδόσεων της Microsoft, οι συσκευές που δεν είναι πλήρως συμβατές με την νέα ενημερωμένη έκδοση λειτουργιών 1903 των Windows 10, δεν παρέχεται ακόμα η δυνατότητα αναβάθμισης μέσω του Windows Update.

Ενώ είναι δυνατή η μη αυτόματη ενημέρωση, μέσω του εργαλείου Media Creation Tool ή χρησιμοποιώντας ένα ISO, η Microsoft συνιστά στους χρήστες να περιμένουν μέχρι να είναι διαθέσιμη η ενημέρωση δυνατοτήτων από το Windows Update.

Και επειδή η αναμονή είναι οδυνηρή για τους χρήστες που επιθυμούν να δοκιμάσουν μια των Windows 10, η εταιρεία έχει αρχίσει να εμφανίζει μηνύματα στο Windows Update για να τους ενημερώσει ότι η δυνατοτήτων δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για τις συσκευές τους.

Tο μήνυμα λέει στους χρήστες ότι οι συσκευές τους δεν είναι έτοιμες για την ενημέρωση των Windows 10 Μαΐου 2019 και έτσι η μόνη επιλογή είναι να καθίσετε και να χαλαρώσετε, μέχρι να εμφανιστεί η νέα έκδοση στο Windows Update.

“Η ενημέρωση Μαΐου 2019 των Windows 10 θα είναι σύντομα διαθέσιμη. Αυτή η ενημέρωση προσφέρεται σε συμβατές συσκευές, αλλά η συσκευή σας δεν είναι ακόμα έτοιμη να την λάβει. Όταν η συσκευή σας θα είναι έτοιμη, η ενημέρωση θα εμφανιστεί σε αυτήν την σελίδα. Δεν ….”

Και ενώ το κείμενο του μηνύματος είναι ημιτελές το πλήκτρο “Περισσότερα” που υπάρχει από κάτω σας παραπέμπει σε αυτήν την σελίδα.

Η Microsoft εκδίδει αυτές τις προειδοποιήσεις, σε χρήστες που προσπαθούν να αναβαθμίσουν τις συσκευές των Windows 10 με διάφορα προβλήματα συμβατότητας, για να αποτρέψει γνωστά σφάλματα μετά την ενημέρωση.

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα πάνω σε αυτό. Σας προτείνουμε απλά να ακολουθήσετε τις οδηγίες της Microsoft και να περιμένετε μέχρι η νέα έκδοση να γίνει συμβατή με το μηχάνημά σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).