Το νέο Outlook Web είναι έτοιμο. Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά

Η Microsoft έχει επανασχεδιάσει πλήρως το Outlook Web και είναι πλέον έτοιμο για την τελική έκδοσή του. Οι Insider χρήστες του Office έχουν ήδη μία εικόνα για τις νέες δυνατότητές του. Οι υπόλοιποι διαβάστε αυτό το άρθρο για να δείτε τι να περιμένετε.

Outlook Web

Πολλές αλλαγές έγιναν με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να πείτε ότι το Outlook Web έχει ξανασχεδιαστεί πλήρως. Με μία ανακοίνωσή του, ο Gabriel Valdez Malpartida από την Microsoft, μας έφερε τα νέα και μας έδωσε λεπτομέρειες για το νέο Outlook που θα τρέχει στο web. Δείτε παρακάτω:

  • Κατηγορίες. Οι κατηγορίες καθιστούν εύκολα την προσ tag (ετικετών), την εύρεση ή την οργάνωση των μηνυμάτων σας. Προσθέστε πολλές κατηγορίες σε ένα μήνυμα, προσθέστε μια κατηγορία ως αγαπημένη ή χρησιμοποιήστε τη αναζήτησης για να την βρείτε.
  • Σκοτεινή λειτουργία. Προσαρμόστε τα Εισερχόμενά σας με τη σκοτεινή λειτουργία για τις ώρες που τα μάτια σας είναι κουρασμένα.
  • Emojis και GIFs Μερικές φορές οι εικόνες περιγράφουν χίλιες λέξεις. Προσθέστε emojis και gifs στα μηνύματά σας, απευθείας από το Outlook.
  • Αγαπημένα. Μπορείτε να ορίσετε “αγαπημένα” μια επαφή, μια ομάδα ή μια κατηγορία, ώστε να έχετε ευκολότερη πρόσβαση σε αυτά,καθώς και τον αριθμό των μηνυμάτων.
  • Καρτέλες. Όταν δημιουργείτε νέα μηνύματα, το Outlook διαθέτει μια στο κάτω μέρος της περιοχής ανάγνωσης, ώστε να μπορείτε να δείτε όσα emails χρειάζεστε, να διαβάσετε ένα προηγούμενο μήνυμα ηλεκτρονικού υ και να βρείτε ακόμα αυτό που γράψατε.
  • Αναζήτηση στο ημερολόγιο. Τώρα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε διάφορα ημερολόγια. Αναζητήστε ένα άτομο, λέξη-κλειδί ή τοποθεσία και το Outlook εμφανίζει όλα τα συμβάντα που ταιριάζουν στα ημερολόγιά σας.
  • Δημιουργία συμβάντων. Από τη οθόνη του ημερολογίου, κάντε κλικ για να επιλέξετε τη φόρμα γρήγορης σύνθεσης, προσκαλέσετε άτομα, βρείτε ένα χώρο και ακόμα να προτείνετε τον χρόνο για να είναι όλοι διαθέσιμοι.
  • Επικεντρωθείτε στο σήμερα. Για να σας βοηθήσουμε, φέραμε την σημερινή ημέρα και την αυριανή μπροστά στο κέντρο της , για α έχετε μια σαφή εικόνα, προσδίδοντάς τους περισσότερο χώρο στο ημερολόγιό σας, ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε τις επερχόμενες εκδηλώσεις σας εύκολα με μία γρήγορη ματιά στο ημερολόγιό σας.
  • Αναβολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν θέλετε ένα email να φτάσει στο προορισμό του ετεροχρονισμένα, το Outlook τώρα προσφέρει την επιλογή αναβολής ενός μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε μια άλλη χρονική στιγμή. Όταν αναβάλλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό φεύγει από τα εισερχόμενά σας και εμφανίζεται ως μη αναγνωσμένο μήνυμα στην κορυφή των εισερχομένων σας την ώρα και την ημερομηνία που επιλέξατε.
  • Προσεχείς εκδηλώσεις στην προβολή μήνα. Το να βλέπετε το ημερολόγιό σας σε προβολή μήνα σας δίνει μια καλή αντίληψη για τις ημέρες ή τις εβδομάδες. Τώρα είναι επίσης πιο εύκολο να παρακολουθείτε τα γεγονότα της ημέρας σας ενώ βλέπετε τη μεγάλη εικόνα. Σε προβολή μήνα, το Outlook σας δείχνει επίσης πόσο καιρό θα έχετε μέχρι το επόμενο συμβάν σας.
  • Online Συνεδριάσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε ή να επισκεφτείτε αρκετές ηλεκτρονικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας σας, κάνοντας τις online συναντήσεις σας όσο το δυνατόν πιο ομαλές.
  • Προβολή των απαντήσεων των συμμετεχόντων σε μια συνάντηση. Είναι εύκολο να δείτε ποιος έχει προσκληθεί στη συνάντηση και να δείτε τις απαντήσεις όλων. Προσθέσαμε μια σύντομη περίληψη στις σημειώσεις του συμβάντος και στην πλήρη συνάντηση οι συμμετέχοντες ομαδοποιούνται με την απάντησή τους.
  • Οι εργασίες είναι συγχρονισμένες με το πρόγραμμα To-Do. Το νέο Outlook συγχρονίζει τώρα τις εργασίες σας με την λίστα To-Do και με ορισμένες εφαρμογές του Office, όπως το Planner στη λίστα “Assigned to me”.

Η πλήρης επισκόπηση με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).