Windows Insider χωρίς λογαριασμό στη Microsoft

Το πρόγραμμα της Microsoft Insider επιτρέπει στους φίλους της εταιρείας να δοκιμάζουν επερχόμενες λειτουργίες των Windows 10 πριν κυκλοφορήσουν στους καταναλωτές.

Windows Insider

Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα χρειάζεστε έναν λογαριασμό της Microsoft και φυσικά ένα σύστημα με Windows 10. Δυστυχώς, αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό της Microsoft δεν μπορείτε να πάρετε μέρος στο πρόγραμμα Windows Insider.

Μέχρι σήμερα, καθώς ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής ανέπτυξε ένα script που ονομάζεται ‘Offline Insider Enroll'. Το συγκεκριμένο script επιτρέπει στα Windows 10 PC να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα Insider χωρίς λογαριασμό Microsoft.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις έκδοσης στο Github, ο προγραμματιστής αναφέρει ότι το script εκμεταλλεύεται την τιμή μητρώου “TestFlags” για την εγγραφή ενός χρήστη στο πρόγραμμα:

Εάν αυτή η τιμή έχει οριστεί σε “0x20”, η στις Windows Insider απενεργοποιημένη. Έτσι, μπορούμε να έχουμε το πρόγραμμα Windows Insider, και επειδή το Windows Update δεν ελέγχει αν το μηχάνημα είναι πραγματικά εγγεγραμμένο στο πρόγραμμα, θα σας προσφέρει τις ενημερώσεις των Insiders.

Η διαδικασία εγκατάστασης του script είναι αρκετά εύκολη και πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στη Γραμμή εντολών όπως περιγράφεται παρακάτω.
Ας δούμε πως γίνεται:

Κατεβάστε το script “Offline Insider Enroll” από το GitHub και αποθηκεύστε το οπουδήποτε στο σύστημά σας.
Εξαγάγετε το αρχείο για να δείτε το OfflineInsiderEnroll.cmd.
Για να τρέξετε το script, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε ‘Εκτέλεση ως διαχειριστής'.
Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το Ring που θέλετε να συνδεθείτε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα rings μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αφού επιλέξετε το ring που σας ενδιαφέρει, θα σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Μετά την επανεκκίνηση του συστήματος ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου του προτος Windows Insider στις Ρυθμίσεις και θα δείτε ότι έχετε προστεθεί στο επιλεγμένο ring.

Για να σταματήσετε να ακολουθείτε το πρόγραμμα Windows Insider, μπορείτε να τρέξετε ξανά το script, αλλά αυτή τη φορά επιλέξτε X και στη συνέχεια επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).