Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Microsoft Build 2020

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Microsoft Build 2020 που θα πραγματοποιηθεί στις ημερομηνίες 19 έως 21 Μαΐου του 2020 στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον.

Microsoft Build

Το Microsoft Build 2020, όπως και όλα τα συνέδρια αυτού του είδους, απευθύνεται σε προγραμματιστές. Εστιάζει στο να βοηθήσει τους προγραμματιστές να μάθουν, να γνωριστούν και να γράφουν κώδικα. Είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα συνέδρια προγραμματιστών του έτους.

Αν θέλετε να το παρακολουθήσετε, μπορείτε να εγγραφείτε στη σελίδα Build της Microsoft.

Η σελίδα εγγραφής αναφέρει σχετικά με το επερχόμενο συνέδριο Build:

Απολαύστε τις τελευταίες τεχνολογίες και μάθετε νέους τρόπους για να λύσετε τις αναπτυξιακές σας προκλήσεις. Στη Microsoft Build, θα συναντηθείτε με τους μηχανικούς που βρίσκονται πίσω από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα και θα επικοινωνήσετε με τους συνομηλίκους σας. Φέρτε τις ερωτήσεις σας και την περιέργειά σας στο Σιάτλ και φύγετε με έμπνευση και νέες δεξιότητες, για να τις χρησιμοποιήσετε και να τις μοιραστείτε.

Ενώ το Build είναι μια διάσκεψη προγραμματιστών, οι απλοί χρήστες συχνά έχουν τα α τους επάνω της, καθώς ανακοινώνονται διάφορα πράγματα. Πέρυσι η Microsoft ανήγγειλε νέα χαρακτηριστικά για το νέο Microsoft Edge, συζήτησε νέους τρόπους με τους οποίους η Cortana θα μπορέσει να βοηθήσει τους ανθρώπους, έδειξε τα σχέδιά της για την επέκταση του συστήματος , παρουσίασε αλλαγές για το Windows Terminal και παρουσίασε ένα παιχνίδι.

Η συμμετοχή στο συνέδριο Microsoft Build 2020 κοστίζει μόνο 2.395,00 δολάρια, χωρίς να συμπεριλαμβάνει το κόστος των ξενοδοχείων.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).