Manjaro Linux 19.0 εύκολο Linux για όλους

Ο Philip Müller ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Manjaro Linux 19.0, της τελευταίας σταθερής έκδοσης της rolling διανομής. Το λειτουργικό βασίζεται στο Arch Linux, και θα το εγκαταστήσετε μία φορά, λόγω των κυλιόμενων ενημερώσεων (rolling-release distribution) που .

Manjaro Linux

Ο Philip Müller αναφέρει

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κυκλοφορήσουμε άλλη μία σταθερή έκδοση του Manjaro Linux με το κωδικό όνομα Kyria. Η κορυφαία μας διανομή έχει λάβει όλη την προσοχή που της αξίζει, καθώς ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να ισχυριστούν ότι προσφέρουν μια τέτοια ολοκληρωμένη και κορυφαία εμπειρία με το Xfce DE. Με αυτή την έκδοση κυκλοφορούμε το Xfce 4.14 και εστιάσαμε ως επί το πλείστον στην βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με την

Επίσης, χρησιμοποιούμε ένα νέο θέμα που ονομάζεται Matcha. Μια νέα λειτουργία Display-Profiles σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ένα ή περισσότερα προφίλ για την προτιμώμενη διαμόρφωση της ς του υπολογιστή σας. Έχουμε προσθέσει επίσης την αυτόματη εφαρμογή των προφίλ όταν συνδέονται νέες οθόνες.
Η έκδοση KDE προσφέρει το ισχυρό, μια ώριμη και πλούσια σε χαρακτηριστικά εργασίας στην έκδοση Plasma 5.17 με μοναδικό look-and-feel, το οποίο ανανεώσαμε πλήρως για αυτή την έκδοση.”

Manjaro Linux

Διαβάστε την ανακοίνωση της νέας κυκλοφορίας για περισσότερες πληροφορίες.

Download:

manjaro-gnome-19.0-200224-linux54.iso (2,567MB, SHA256, signature, torrent)

manjaro-kde-19.0-200224-linux54.iso (2,892MB, SHA256, signature, torrent)

manjaro-xfce-19.0-200224-linux54.iso (2,613MB, SHA256, signature, torrent).

Η διανομή Manjaro βασίζεται στο Arch Linux και ο στόχος της είναι να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τους αρχάριους χρήστες του Linux.
Η εγκατάσταση του Manjaro είναι απλή και μπορεί να γίνει με δύο διαφορετικές εφαρμογές με γραφικό περιβάλλον αλλά και παραδοσιακά μέσα από το τερματικό.

Η διανομή θα εγκαταστήσει τα πάντα για εσάς, από drivers μέχρι και κάρτες γραφικών. Σας αφήνει δε το περιθώριο να αλλάξετε έκδοση kernel με το πάτημα ενός κουμπιού.

Γενικότερα το Manjaro Linux αξίζει της προσοχής σας και αφήνει αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο μύθος που διαπιστώσαμε δουλεύοντας με την διανομή, είναι ότι τα rolling releases (κυλιόμενες διανομές) μπορούν να είναι σταθερές και να προσφέρουν αξιοπιστία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).