Bing Wallpaper : ένα τεράστιο απόθεμα εικόνων για τα Windows 10

Η Microsoft κυκλοφόρησε την εφαρμογή Bing Wallpaper με ένα τεράστιο απόθεμα εικόνων για ταπετσαρίες για τα Windows 10.

Παρόλο που η Microsoft έχει δοκιμάσει πολλά, η Αναζήτηση του Bing δεν κατάφερε ούτε καν να ακουμπήσει την Αναζήτηση του Google. Ωστόσο, ένα ενδιαφέρον πράγμα που λατρεύουν οι χρήστες όταν χρησιμοποιούν το Bing Search είναι η τεράστια συλλογή ταπετσαριών από όλο τον κόσμο που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα αναζήτησης. Επιπλέον, σας παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη θέση της ς και τον φωτογράφο.

Απαντώντας στο ενδιαφέρον των χρηστών, η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε την ανεξάρτητη εφαρμογή ταπετσαρίας Bing Wallpaper για όλους τους χρήστες των Windows. Για να αποκτήσετε κάντε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε αυτήν τη διεύθυνση https://www.microsoft.com/en-us/bing/bing-wallpaper?rtc=1 και κάντε κλικ στην επιλογή “Install Now” (Εγκατάσταση τώρα) για λήψη του πακέτου εγκατάστασης.

2. Θα κατέβει το αρχείο BingWallpaper.exe. Κάντε διπλό κλικ επάνω του για να ξεκινήσει το πακέτο εγκατάστασης και αποεπιλέξτε τις προεπιλεγμένες επιλογές που έχουν ήδη επισημανθεί για να μην ορίσετε το Bing ως αρχική σελίδα (εκτός αν το θέλετε). Στη συνέχεια, πατήστε “Install Now”. Η διαδικασία εγκατάστασης θα πραγματοποιηθεί αυτόματα και αρκετά γρήγορα.

3. Όταν τελειώσει, η ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας θα αλλάξει σε ταπετσαρία που έχει ληφθεί από τον διακομιστή Bing της Microsoft. Η εφαρμογή Bing Wallpaper θα αρχίσει να τρέχει στο του συστήματος σας και θα εμφανιστεί το αντίστοιχο στη γραμμή εργασιών.

4. Όταν κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο ταπετσαρίας Bing, θα σας δοθούν πληροφορίες σχετικά με την ταπετσαρία που εμφανίζεται αυτήν τη στιγμή. Εάν θέλετε να μεταβείτε σε άλλη ταπετσαρία, κάντε κλικ στο κουμπί βέλους στη γραμμή “Change wallpaper” (Αλλαγή ταπετσαρίας).

Η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο και είναι συνεχώς συνδεδεμένη με τον διακομιστή Bing της Microsoft, για να αλλάξει την ταπετσαρία. Σε γενικές γραμμές, εάν βαριέστε να ψάχνετε για ταπετσαρίες στην επιφάνειας εργασίας, το Bing Wallpaper είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Φυσικά, η ποιότητα της εικόνας φόντου του Bing Wallpaper είναι πολύ καλή, κατάλληλη για όλες τις αναλύσεις ς.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).