Windows 10 2004 με βελτιωμένο Windows Sandbox

Η επόμενη έκδοση των Windows 10 αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος του μήνα με πάρα πολλές βελτιώσεις. Έτσι πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την συγκεκριμένοι κυκλοφορία.

Η έκδοση των Windows 10 2004, ή το May 2020 Update, αναφέρεται από πολλούς σαν ένα service pack. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν φέρνει πολλές νέες λειτουργίες, αλλά περισσότερο βελτιώσεις σε ήδη υπάρχοντα χαρακτηριστικά.

Windows 10 2004 με βελτιωμένο Windows Sandbox

Το Windows Sandbox είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ στο Windows 10 May 2020 Update, καθώς η Microsoft πρόσθεσε επιπλέον λειτουργίες, βασισμένη στις απατήσεις των καταναλωτών.

Το Sandbox είναι μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να τρέξουν μια των Windows 10 σε ένα ξεχωριστό ασφαλές περιβάλλον sandbox. Έτσι ότι και να τρέξουν εκεί δεν επηρεάζει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή. Είναι κάτι σαν μια εικονική μηχανή που τρέχει μέσα στα Windows 10. Το Sandbox είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δοκιμάσετε εφαρμογές που θα το σκεφτόσασταν να τις τρέξετε στον υπολογιστή σας.

Από τα Windows 10 της έκδοσης 2004, το Windows Sandbox θα υποστηρίζει διαφορετικές ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να το τρέξουν με συγκεκριμένες παραμέτρους.

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις που θα μπορούν να τρέξουν με scripts στο Windows Sandbox:

vGPU (virtualized GPU)

Shared folders
script

Κάθε αρχείο διαμόρφωσης θα αποθηκεύεται σε μορφή .wsb. Στη συνέχεια θα μπορείτε να εισαγάγετε εύκολα το ίδιο script σε διαφορετικό σύστημα που έχει ενεργοποιημένο το Windows Sandbox. Το αρχείο διαμόρφωσης μποεί να τρέξει πολύ απλά, κάνοντας ένα διπλό κλικ πάνω του, αλλά και μέσω της γραμμής εντολών.

Όπως αναφέρει η Microsoft, η δημιουργία ενός απλού script με βασικές εντολές είναι κάτι πολύ εύκολη, αλλά οι επαγγελματίες θα μπορούν να δημιουργήσουν πιο περίπλοκα scripts που θα περιέχουν περισσότερες εργασίες για εκτέλεση μέσα στο Windows Sandbox.

Τα Windows 10 της έκδοσης 2004 θα κυκλοφορήσουν σταδιακά, και αυτή είναι μια προσέγγιση συνηθίζει να η εταιρεία, καθώς τις δίνει περισσότερο χρόνο να επιδιορθώσει προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν, αλλά και περισσότερους testers που δοκιμάζουν θέλοντας και μη το λειτουργικό της σύστημα.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα προβλήματα δεν παρουσιάζονται μόνο από σφάλματα του OS, αλλά και με τον τρόπο που αλληλεπιδρά με το hardware που φοράει ο κάθε υπολογιστής.

Έτσι υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν παρατηρήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τα Windows 10, και άλλοι που πραγματικά υποφέρουν με κάθε ενημέρωση.
Όπως και να χει, ευχόμαστε καλή τύχη σε όλους την επόμενη εβδομάδα, που μάλλον θα αρχίσουν οι διανομές.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).