Windows 10 έκδοση 2004: δεν λειτουργεί το Fresh start

Το Fresh start είναι μια χρήσιμη λειτουργία των Windows 10 που επιτρέπει στους χρήστες να επανεγκαταστήσουν το σύστημα και να ξεκινήσουν από το μηδέν χωρίς να χάσουν τις ρυθμίσεις και τα αρχεία τους.

Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό: επιτρέπει σε όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στο , να επανεγκαταστήσουν τα Windows 10 και επομένως να διορθώσουν πιθανά ζητήματα που σχετίζονται με τη χρήση της μνήμης ή την απόδοση της συσκευής.

Windows 10: Πως κάνω Fresh start και γιατί;

Η επιλογή της “Fresh start” διατίθεται στην εφαρμογή “Ασφάλεια των Windows” και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία κάνοντας ένα κλικ στην επιλογή “Έναρξη”.

Για κάποιο λόγο όμως, τα Windows 10 της έκδοσης 2004 δεν διαθέτουν το κουμπί Έναρξη, κάτι το οποίο καθιστά σχεδόν άχρηστη την συγκεκριμένη λειτουργία. Όλα τα άλλα είναι εκεί, αλλά λείπει μόνο κουμπί για να ξεκινήσετε την επανεγκατάσταση των Windows 10.

Η ίδια η Microsoft αναφέρει ότι η λειτουργία “Fresh start” μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε ορισμένες περιπτώσεις.

“Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να εγκαταστήσετε ένα καθαρό της τελευταίας έκδοσης των Windows 10 Home ή Windows 10 Pro και για να καταργήσετε τις εφαρμογές που εγκαταστήσατε ή ήταν προεγκατεστημένες στον υπολογιστή σας. Θα έχετε την επιλογή να διατηρήσετε τα προσωπικά αρχεία σας.”, αναφέρει η περιγραφή της λειτουργίας των Windows 10, μόνο που η εταιρεία ξέχασε να προσθέσει ένα κουμπί.

Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να το επαναφέρετε; Όχι προς το παρόν, αλλά η Microsoft θα πρέπει προφανώς να κυκλοφορήσει κάποια ενημέρωση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).