Windows 10 Cloud PC το PC σας στο Cloud

Φήμες αναφέρουν ότι η Microsoft αναπτύσσει κρυφά σε μια νέα υπηρεσία CloudPC και θα ενεργοποιήσει τις εφαρμογές Win32 στα Windows 10X. Οι αναφορές στο Cloud PC εντοπίστηκαν για πρώτη φορά σε μια εργασία στο LinkedIn και υπάρχουν πολύ λίγες επιβεβαιωμένες . Όμως μια νέα επιβεβαίωσε ότι το Cloud PC ετοιμάζεται.

Το Cloud PC είναι μια υπηρεσία που έχει δημιουργηθεί με μια εικονική επιφάνεια εργασίας των Windows για την του “Windows as a ”. Το Cloud PC απευθύνεται ουσιαστικά σε επιχειρήσεις και η Microsoft αναφέρει ότι θα διαχειρίζεται την υπηρεσία για τις εταιρείες-πελάτες, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να φροντίζουν τις συστήματος και των εφαρμογών των Windows.

Όπως αναφέρει το όνομα, το Cloud PC φέρνει την προσωπική σας επιφάνεια εργασίας στο Microsoft Azure Cloud Service και σας επιτρέπει να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση στην υπηρεσία από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων και συσκευών με Android ή iPhone.

Σε ένα νέο έγγραφο υποστήριξης, η Microsoft επιβεβαίωσε κατά λάθος ότι αναπτύσσει το “Cloud PC”. Είναι η πρώτη φορά που η Microsoft αναφέρεται στο “Cloud PC” δημόσια μέσα από δική της και απλώς το αναφέρει σαν “πρότυπο βάσης ασφαλείας Cloud PC”.

Το έγγραφο είναι online από την περασμένη εβδομάδα και οι αναφορές της Microsoft σε αυτό το μυστηριώδες έχουν περάσει απαρατήρητες μέχρι τώρα.

Το Cloud PC βασικά σημαίνει ότι το σας σύστημα Windows 10 θα βρίσκεται στο cloud, οπότε μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό από απόσταση από οπουδήποτε. Όπως αναφέραμε παραπάνω, αυτή η δυνατότητα απευθύνεται σε επιχειρήσεις, αλλά τα Windows 10X θα διαθέτουν την ίδια τεχνολογία για να κάνουν stream τα Win32 apps μέσω της υπηρεσίας cloud της Microsoft.

Η ιδέα μοιάζει πολύ με την εικονική επιφάνεια εργασίας των Windows, αλλά θα είναι πιο προηγμένη και ευκολότερη στη χρήση, λόγω του Microsoft Azure.

Μένει να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).