Salesforce αγοράζει την Slack για 27,7 δισεκατομμύρια

Σε μια από τις πιο αξιοσημείωτες τεχνολογικές των τελευταίων ετών, η Salesforce θα αγοράσει την Slack για περίπου 27,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αγορά της Salesforce ever, αλλά και μια ανάσα για την Slack, η οποία αντιμετωπίζει αυξανόμενο ανταγωνισμό από πλατφόρμες όπως το Microsoft Teams και το Google Chat.

Στην ανακοίνωση, ο διευθύνων σύμβουλος της Salesforce Marc Benioff αναφέρει:

“Μαζί, η Salesforce και η Slack θα διαμορφώσουν το μέλλον του εταιρικού λογισμικού και θα μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται όλοι στον ψηφιακό, εργασιακό κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω την Slack στην Salesforce Ohana μόλις κλείσει η συν.”

Εν τω μεταξύ, ο CEO της Slack Butterfield πρόσθεσε:

“Καθώς το λογισμικό διαδραματίζει ολοένα και πιο κρίσιμο ρόλο στην απόδοση κάθε οργανισμού, μοιραζόμαστε ένα όραμα για μειωμένη πολυπλοκότητα, αυξημένη ισχύ και ευελιξία, και τελικά μεγαλύτερο βαθμό ευθυγράμμισης και οργανωτικής ευελιξίας. Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτός είναι ο πιο στρατηγικός συνδυασμός στην ιστορία του λογισμικού και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω.”

Με τα άτομα που μένουν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της απομακρυσμένης εργασίας λόγω της πανδημίας τα εργαλεία cloud όπως το Slack και το Salesforce έχουν γίνει όλο και πιο σημαντικά. Οι εταιρείες αναφέρουν ότι το Slack θα “ενσωματωθεί βαθιά σε κάθε Salesforce Cloud” και θα γίνει “η νέα διεπαφή για το Salesforce Customer 360.”

Η πιθανότατα θα βοηθήσει την Slack να αναπτύξει περαιτέρω την παρουσία της σε αγορές επιχειρήσεων, μια περιοχή στην οποία η Microsoft Teams είχε το πλεονέκτημα λόγω του πλούτου των άλλων των της εταιρείας. Η απόκτηση της Slack επιτρέπει στην Salesforce να δημιουργήσει ένα πιο ισχυρό οικοσύστημα εργαλείων λογισμικού και να πάρει νέους πελάτες.

Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, η Slack θα γίνει μια λειτουργική μονάδα της Salesforce την οποία θα συνεχίσει να ηγείται ο Butterfield. Για περισσότερα σχετικά με την αγορά, μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).