Microsoft live streaming: τι θα ακολουθήσει στα Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε μια live streaming εκδήλωση στις 24 Ιουνίου, και υπόσχεται να παρουσιάσει “τι θα ακολουθήσει στα ” (what's next for Windows), πιθανώς διαφημίζοντας μια προγραμματισμένη αναβάθμιση των Windows 10.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου στις 6 και θα προβληθεί ζωντανά σε αυτήν την ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας σαν hashtag το #MicrosoftEvent για να αυξήσει το ενδιαφέρον.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella υποσχέθηκε ήδη ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει σύντομα την πιο σημαντική ενημέρωση των Windows για την τελευταία δεκαετία. Μερικοί μάλιστα το αναφέρουν σαν “Windows 11.” Αν κοιτάξετε προσεκτικά την παρακάτω εικόνα, τα χρώματα αλλά και το λογότυπο των Windows  φαίνεται να είναι διαφορετικά.

screenshot 2021 06 02 20 54 43

Η εταιρεία μας έχει αναφέρει το όραμά της από τα τέλη του 2019 όταν ήθελε ένα κόσμο να τρέχει με συσκευές διπλής ς, όπως το Surface Neo και τα Windows 10X. Λίγους μήνες μετά την αρχική ανακοίνωση, η Microsoft άλλαξε το σχέδιο και ανέφερε ότι τα Windows 10X θα κυκλοφορούσαν για τις παραδοσιακές συσκευές της μίας οθόνης.

Τον Μάιο του 2021, η Microsoft ανέφερε ότι σταματάει εντελώς την ανάπτυξη των  Windows 10X, αναφέροντας ότι τα βασικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού θα υπάρχουν  στα Windows.

Η επόμενη έκδοση της Microsoft, που συνήθως αναφέρεται ως Windows 10 21H2, αναμένεται επίσης να φέρει και νέα γραφικά, σε μια μεγάλη αναβάθμιση που είναι γνωστή και ως “Sun Valley”. Θα φέρει  νέα εικονίδια και σύμφωνα με πληροφορίες θα τροποποιήσει το μενού “Έναρξη” και άλλα στοιχεία. Ωστόσο, το πόσο διαφορετικό θα είναι το Sun Valley, δεν είναι γνωστό. Φυσικά η Microsoft έχει σίγουρα τη δυνατότητα να παρουσιάσει μια μινιμαλιστική έκδοση τύπου Windows 10X. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, καμία από τις εκδόσεις προεπισκόπησης στα κανάλια των Insiders δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία.

Τα Windows 10 21H1 μπορεί να φέρουν όπως το αυτόματο HDR για υπολογιστές και μια ανανεωμένη εφαρμογή του . Το τελευταίο μάλλον το δήλωσε ο Nadella όταν ανέφερε ότι η νέα ενημέρωση των Windows 10 θα “ξεκλειδώσει μεγαλύτερες οικονομικές ευκαιρίες για τους προγραμματιστές”.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.
live streaming,microsoft,windows

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).