72χρονη γυναίκα στην Ιαπωνία σκοτώθηκε από παίκτη του Pokémon Go

Αν σας ενοχλούν τα τύπου “don’t play and drive” στο Pokémon Go, διαβάστε τι συμβαίνει όταν οι χρήστες δεν δίνουν προσοχή σε αυτά.

Pokémon Go

Η Japan Times αναφέρει ότι μία γυναίκα 72 χρονών ονόματι Sachiko Nakanishi χτυπήθηκε και σκοτώθηκε στην πόλη Τοκουσίμα στη , από έναν οδηγό που έπαιζε Pokémon Go. Στο ίδιο ατύχημα και μία δεύτερη πεζή, η Kayoko Ikawa, 60 ετών, τραυματίστηκε άσχημα. Σύμφωνα με την Japan Times, ο Keiji Goo, 39 ετών, παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι είχε έπαιζε Pokémon Go, όταν συνέβη το ατύχημα.

Η Ιαπωνική κυβέρνηση εξέφρασε ήδη ανησυχίες για τους κινδύνους που συνδέονται με την οδική ασφάλεια από οδηγούς που παίζουν Pokémon Go, από τότε που το παιχνίδι κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 22 Ιουλίου.

Η Japan Times αναφέρει ότι το Εθνικό Κέντρο Περιστατικών Ετοιμότητας και Στρατηγικής για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο έχει εκδώσει προειδοποιήσεις στο Twitter και στο , καθώς επίσης και ότι έχουν αλλάξει τα προειδοποιητικά μηνύματα μέσα στην .

POGO_drvingwarnings

Παραπάνω βλέπετε αριστερά το παλιό μήνυμα και δεξιά το νέο μήνυμα του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι Pokémon Go προσφέρει πλέον πολλά προειδοποιητικά σχετικά μηνύματα όταν ο παίκτης φαίνεται να ταξιδεύει με ταχύτητες αρκετά γρήγορες. Όταν κάποιος χρήστης φαίνεται στο GPS να κινείται με ταχύτητα πάνω από 20 χλμ/ώρα τότε η προειδοποίηση “You are going too fast!” (Κινήστε πολύ γρήγορα) εμφανίζεται στην οθόνη και το παιχνίδι παύει να λειτουργεί μέχρι ο παίκτης να πιέσει το κουμπί “I’M A PASSENGER” (Είμαι επιβάτης).

Μπορεί να νιώσετε σίγουρα ενόχληση από τα μηνύματα αυτά, αλλά υπάρχουν για έναν καλό σκοπό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).