Πόση πίεση μπορεί να αντέξει το LG G Flex

Το LG G Flex είναι το πρώτο smartphone με καμπύλη οθόνη που έχει πάει για μαζική παραγωγή. Αν και το Galaxy Round Galaxy της Samsung έχει επιβεβαιωθεί σαν το πρώτο smartphone στον κόσμο που έχει κυρτή οθόνη, η συσκευή κυκλοφόρησε σε περιορισμένες ποσότητες και είναι μόνο για τη Νότια Κορέα. Έτσι η συσκευή της LG φαίνεται να παίρνει τα πρωτεία (πάλι πίσω η Samsung)

LG G Flex
LG G Flex

Λοιπόν, όσοι έχουν ήδη αγοράσει το G Flex θα παρατήρησαν ότι η συσκευή τους είναι πολύ ευέλικτη και δεν σπάει ακόμα και αν κάτσουν πάνω σε αυτή. Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο ευέλικτο μπορεί να είναι το LG G Flex; Πόση πίεση μπορεί να αντέξει μια οθόνη που είναι κατασκευασμένη από πλαστικό; Η απάντηση φαίνεται να είναι “πάρα πολύ.”

Η ίδια η LG αναφέρει στις προδιαγραφές της για το καμπύλο σχήμα του G Flex: “Η ευελιξία αυτού του προϊόντος είναι περιορισμένη. Το τηλέφωνο μπορεί να καμφθεί έως και 180 βαθμούς για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο. Μη λυγίζετε προς τα μέσα τη συσκευή.”

Παρόλα αυτά, μέλη του Consumer Reports αποφάσισαν να ανακαλύψουν πόσο ευέλικτο μπορεί είναι το G Flex της LG πραγματοποιώντας μια σειρά από πολύ σκληρές δοκιμές στη συσκευή.
Χρησιμοποίησαν ένα μηχάνημα συμπίεσης Instron για να ασκήσουν πίεση στο τηλέφωνο. Άρχισαν τις δοκιμές ασκώντας πίεση 40 κιλών στο τηλέφωνο. Όταν ανακάλυψαν μετά από επανειλημμένες προσπάθειες ότι η συσκευή παραμένει ανέπαφη και λειτουργεί άψογα, άρχισαν να αυξάνουν την πίεση. Στα 205 κιλά λοιπόν άκουσαν το πρώτο κρακ, αλλά η συσκευή συνέχισε να λειτουργεί άψογα.
Τις δοκιμές τις κατέγραψαν σε βίντεο που δημοσίευσαν. Δείτε το απίστευτο βίντεο από τις δοκιμές.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).