Δείτε πρώτοι την νέα εφαρμογή Google Spaces

Google Spaces: Με το Google+ να αργοπεθαίνει, η Google έχει αρχίσει ήδη να αναζητεί άλλους τρόπους διασύνδεσης των χρηστών της. Η τελευταία προσπάθειά της φέρεται να είναι μια νέα αυτόνομη εφαρμογή για ομαδικές συζητήσεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα που ονομάζεται Spaces.Google Spaces

Είναι αρκετά απλό: δημιουργήστε ένα “Space” αφιερωμένο σε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας, και στη συνέχεια να προσκαλέστε τους φίλους σας να το συζητήσετε. Ακούγεται όχι και τόσο ιδιαίτερο, αλλά γίνεται πολύ ενδιαφέρον αν σας πούμε ότι στην εφαρμογή είναι συνδεδεμένα το YouTube, ο Google Chrome και το Google Search.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αλλάζετε ασταμάτητα μεταξύ των εφαρμογών για να βρείτε και να δείτε το κοινόχρηστο περιεχόμενο.

Επιπλέον, στην Google Spaces εκτός από μια εφαρμογή συνομιλίας, υπάρχει και ένα χαρακτηριστικό, προβολής συνομιλιών που θα σας κρατάει ενήμερους για το τι συζητάνε οι φίλους σας. Και πάλι, η συγκεκριμένη λειτουργία θα σας βοηθήσει να μην εγκαταλείψετε τις εφαρμογές σας για να δείτε τι λένε οι φίλοι σας.

Η Google προβλέπει ότι η εφαρμογή θα χρησιμοποιηθεί σε λέσχες βιβλίου, σε ομάδες μελέτης, σε συζητήσεις τηλεοπτικών εκπομπών, ή τον σχεδιασμό ταξιδιών Σαββατοκύριακου. Θυμίζει κάπως το Pinterest, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στις μικρές συζητήσεις και στις ομαδικές δραστηριότητες.

  VR Sense: επιτρέπει να μυρίσετε και να αγγίξετε τον εικονικό κόσμο

Επί του παρόντος, η επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει ότι το Spaces θα “κυκλοφορήσει σύντομα,” αλλά μάλλον δεν θα περιμένουμε πολύ καιρό.

Η Google αναφέρει ότι η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει σήμερα για το Android, to iOS, τις επιφάνειες εργασίας και “για όλους τους λογαριασμούς Gmail.”

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα από το παρακάτω link:

Google Spaces

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  10  =  13

Previous Story

Η GCHQ εισβάλει στο Twitter και ακολουθεί τον …James Bond

Next Story

Κυκλοφόρησε το νέο iOS 9.3.2