Kling AI: Δωρεάν παραγωγή βίντεο από κείμενο μέσω AI

Ένα νέο, πανίσχυρο, κινεζικό AI μοντέλο παραγωγής βίντεο μέσω κειμένου, έγινε ευρέως διαθέσιμο σήμερα. Δοκιμάστε δωρεάν το Kling AI.

kling ai

Το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης Kling που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Kuaishou με έδρα το Πεκίνο, παρείχε μέχρι πρόσφατα, πρόσβαση σε χρήστες με Κινέζικο αριθμό τηλεφώνου και μέσα από λίστα αναμονής. Σήμερα, διαθέτει τις υπηρεσίες τους δωρεάν για όποιον επιθυμεί να κάνει εγγραφή με το email του.

Μετά την εγγραφή οι χρήστες μπορούν να εισάγουν μηνύματα προτροπής για να ζητήσουν από το μοντέλο να δημιουργήσει ένα βίντεο πέντε δευτερολέπτων με βάση την περιγραφή του κειμένου τους.

Με την εντολή “Generate” το Kling παράγει ένα βίντεο των 720p μέσα σε 4-5 λεπτά που γενικά δεν αποκλίνει πολύ από τις προτροπές. Επίσης φαίνεται να προσομοιώνει τη φυσική, όπως το θρόισμα των φύλλων και το νερό που ρέει, περίπου όπως και τα μοντέλα παραγωγής βίντεο Gen-3 της Runway και το Sora του OpenAI.

Με την εγγραφή σας σας παρέχει δωρεάν 66 credits και κάθε βίντεο θα σας κοστίσει 10 credits. Αν κάνετε την διαίρεση θα δείτε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν 6 βίντεο.

Στις δοκιμές μας δέχτηκε προσωρινά email από το Yopmail που σημαίνει ότι αν έχετε όρεξη μπορείτε να μην αρκεστείτε μόνο στα 6 βίντεο αλλά να δημιουργήσετε δωρεάν πολλά περισσότερα.

Το Kling ΑΙ δεν θα δημιουργήσει κλιπ για ορισμένα “ευαίσθητα θέματα”. Μην του ζητήσετε προτροπές όπως «Δημοκρατία στην Κίνα», «Ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ περπατά στο δρόμο» και «Διαδηλώσεις στην πλατεία Τιενανμέν» καθώς απλά θα πάρετε ένα μήνυμα σφάλματος, χωρίς φυσικά να εξηγεί που είναι το σφάλμα.

Άλλωστε, όπως ανέφεραν οι Financial Times τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης στην Κίνα θα δοκιμαστούν από την κορυφαία ρυθμιστική αρχή διαδικτύου της Κίνας, τη Διοίκηση Κυβερνοχώρου της Κίνας (CAC), έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι οι απαντήσεις τους σε ευαίσθητα θέματα «ενσωματώνουν τις βασικές σοσιαλιστικές αξίες».

Τα μοντέλα πρέπει να συγκριθούν από τους αξιωματούχους της CAC για τις απαντήσεις τους σε μια ποικιλία ερωτημάτων, σύμφωνα με την έκθεση των Financial Times, πολλά που σχετίζονται με τον πρόεδρο της χώρας Jinping και την κριτική του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η CAC έχει φτάσει στο σημείο να προτείνει μια μαύρη λίστα πηγών που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση μοντέλων AI.

Το αποτέλεσμα όλου αυτού του ελέγχου είναι τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης που αρνούνται να απαντήσουν σε θέματα που μπορεί να προκαλέσουν την οργή των κινεζικών ρυθμιστικών αρχών.

Πέρυσι, το BBC διαπίστωσε ότι ο Ernie, το κορυφαίο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης chatbot της κινεζικής εταιρείας Baidu, αρνήθηκε να απαντήσει όταν του τέθηκαν ερωτήσεις που μπορεί να θεωρηθούν ως πολιτικά αμφιλεγόμενες, όπως «Είναι το Xinjiang ένα καλό μέρος;» ή “Είναι το Θιβέτ ένα καλό μέρος;”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).