Linuxfx 11.4.4 Linux διανομή κλώνος των Windows 11

Το είναι μια βραζιλιάνικη διανομή Linux που βασίζεται στο Ubuntu. Διατίθεται με ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας Cinnamon που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τους χρήστες που χρησιμοποιούν Windows.

linuxfx

Περιλαμβάνει ένα σύστημα διαχείρισης που ονομάζεται Sentinela, ένα λογισμικό υπολογιστικής όρασης με ανάλυση βίντεο και λογισμικό για έλεγχο πρόσβασης ( προσώπου και αυτόματη αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας), ανίχνευση αντικειμένων, φύλο, ηλικία και ανίχνευση διάθεσης.

Άλλα χαρακτηριστικά της διανομής περιλαμβάνουν έναν νέο προσωπικό βοηθό, ένα θέμα WX για επιτραπέζιους υπολογιστές, εφαρμογές συστήματος και διαθέτει συμβατότητα με λογισμικό γραμμένο για Windows (.exe και .msi) μέσω μιας θύρας Wine.

Μετά την κυκλοφορία του Linuxfx 10.6, η διανομή έγινε εμπορική.

Σήμερα όμως κυκλοφόρησαν την έκδοση 11.4.4 που επιδιορθώνει της προηγούμενης έκδοσης που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες, Ως συνήθως φέρνει ένα theme που μοιάζει με τα Windows 11 αλλά και ένα Android subsystem που σας επιτρέπει να τρέχετε εφαρμογές Android στον υπολογιστή σας.

Σύμφωνα με την σελίδα ανακοίνωσης της νέας έκδοσης:

 

Κατεβάστε τη :
https://sourceforge.net/projects/linuxfxdevil/files/

ή direct link https://downloads.sourceforge.net/linuxfxdevil/linuxfx-11.4.4-redsand-gpt-plasma.iso

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















newsbot

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

One Comment

Leave a Reply
  1. Γιώργο όπως λένε και οι “σοφές” ελληνικές ταινίες: Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
    Όταν θα βγει (γιατί θα βγει, άσχετα αν το καθυστερούν οι κατασκευαστές για ευνόητους λόγους. Έχουν γίνει προσπάθειες αλλά όχι αξιόλογες) με το καλό, θα δούμε σπουδαία πράγματα.

    @Κώστα απλά δεν γνωρίζεις ότι οι ναυαρχίδες και από ορισμένες εταιρείες η USB του κινητού πλέον είναι 3.1 ή 3.2 με αποτέλεσμα να μπορείς όχι απλά να συνδέεις περιφερειακές συσκευές (εκτυπωτές, σκληρούς δίσκους, πληκτρολόγιο κ.τ.λ.) αλλά να βγάζεις και έξοδο για εικόνα (με HDMI, displayport κ.α.), δηλαδή ότι κάνει και το laptop σου. Έτσι μετατρέπεις το κινητό σε “docking station και η Huawei, Samsung και Motorola όταν συνδεθείς σε εξωτερικό monitor σου βγάζει άλλο περιβάλλον εργασίας ( desktop, launcher όπως το καταλαβαίνεις) “όπως” και τα windows, απλά οι περισσότερες εφαρμογές επειδή είναι φτιαγμένες για mobile συσκευές, δεν είναι τόσο εύχρηστο και ευχάριστο.
    Φυσικά για media περιεχόμενο, email, browsing μεταφορά αρχείων σε σκληρούς δίσκους ή από android συσκευή σε μια άλλη είναι ότι πρέπει (φυσικά και άλλες εργασίες αλλά αναφέρω αυτά που θέλουν οι περισσότεροι).
    Το desktop περιβάλλον+ εφαρμογές δεν το θέλουμε για 6-7 ή ακόμη και 8 ιντσες κινητό αλλά όταν το συνδέουμε με εξωτερικό monitor ασύρματα ή ενσύρματα (συνιστάται ενσύρματα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).