Messenger κρυπτογράφηση end-to-end (E2E) σε ομαδικές συνομιλίες και κλήσεις

Η Meta (πρώην Facebook) διέθεσε μια σημαντική ενημέρωση στο Messenger, για παρέχει υποστήριξη κρυπτογράφησης end-to-end (E2E) σε ομαδικές συνομιλίες και κλήσεις. Η δυνατότητα επεκτείνει την υπάρχουσα δυνατότητα κρυπτογραφημένων μηνυμάτων E2E του Messenger αφού τώρα σας επιτρέπει να κρυπτογραφείτε ομαδικές συνομιλίες και κλήσεις. messenger,Facebook Messenger,end-to-end,iguru,κρυπτογράφηση end-to-end

Μαζί με τις κρυπτογραφημένες E2E ομαδικές συνομιλίες και τις κλήσεις, η τελευταία ενημέρωση του Messenger φέρνει ειδοποιήσεις σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να πάρει ένα στιγμιότυπο οθόνης στα μηνύματα (πριν η ίδια λειτουργία ήταν διαθέσιμη μόνο στην λειτουργία Vanish, που διαγράφει τα μηνύματα όταν διαβαστούν).

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Messenger προσφέρει ήδη υποστήριξη για end-to-end κρυπτογραφημένες συνομιλίες εδώ και αρκετό καιρό. Η λειτουργία κυκλοφόρησε αρχικά το 2016 και από σήμερα υποστηρίζει τελικά ομαδικές συνομιλίες και κλήσεις. Η κρυπτογράφηση E2E στο Messenger είναι επί του παρόντος μια δυνατότητα που μπορείτε να την επιλέξετε πατώντας στο εικονίδιο κλειδώματος κατά την έναρξη μιας νέας συνομιλίας.

Τα E2E κρυπτογραφημένα μηνύματα δεν είναι ίδια με την ασφαλή λειτουργία Vanish που είναι διαθέσιμη στο Messenger και το Instagram, καθώς τα μηνύματα δεν θα διαγράφονται από προεπιλογή. Ωστόσο, θα σας ειδοποιεί αν κάποιος πάρει ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός μηνύματος. Παραδόξως, η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp της Meta εξακολουθεί να μην ειδοποιεί τους χρήστες αν κάποιος τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός μηνύματος.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).