Πέσιμο στο Kingdom Market στο Darknet

Μερική επιτυχία της ς από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκληματικής Αστυνομίας (BKA) και την Κεντρική Υπηρεσία για την Καταπολέμηση του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ZIT). Οι ερευνητές τους κατάφεραν να κλείσουν την παράνομη αγορά “Kingdom Market” στο Darknet. Ωστόσο, οι διαχειριστές δεν έχουν πιαστεί ακόμα. Όμως οι πελάτες αυτής της , καλά θα κάνουν να ανησυχούν.

Το “Kingdom Market” είναι μια παράνομη αγορά που υπάρχει τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2021 και είναι προσβάσιμη μόνο μέσω του δικτύου Tor και του Invisible Internet Project (I2P) στο darknet. Η αγγλόφωνη πλατφόρμα χρησιμοποιήθηκε για το εμπόριο μη νόμιμων αγαθών. Η κύρια εστίασή της ήταν το εμπόριο ναρκωτικών.231220 darket kingdom market

Επιπλέον, κακόβουλο λογισμικό, εγκληματικές υπηρεσίες και πλαστά έγγραφα διαφημίζονταν επικερδώς μέσω της πλατφόρμας. Περισσότερα από 42.000 προσφερόταν στην αγορά. Υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες λογαριασμοί πελατών και αρκετές εκατοντάδες λογαριασμοί πωλητών καταχωρήθηκαν στην αγορά.

Οι χρήστες της darknet αγοράς χρησιμοποιούσαν τα κρυπτονομίσματα , , Monero και Zcash για κάθε τους πληρωμή. Οι διαχειριστές εισέπραξαν το τρία τοις εκατό σαν πληρωμή προμήθειας για όλες τις πωλήσεις στην πλατφόρμα.

Σε μια διεθνώς συντονισμένη επιχείρηση, η Γενική Εισαγγελία στη Φρανκφούρτη, η Κεντρική Υπηρεσία για την Καταπολέμηση του Εγκλήματος στο Διαδίκτυο (ZIT) – και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκληματικής Αστυνομίας (BKA) κατέσχεσαν τον διακομιστή της παράνομης αγοράς “Kingdom Market”

Περισσότερες πληροφορίες από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















giorgos

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).