Η παρούσα μεθοδολογία δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να ληφθεί ως προτροπή ή ως τμήμα πολιτικολογίας και πολιτικής τοποθέτησης.
Ας πούμε ότι θέλουμε να εμφανίσουμε ως αληθή μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων, δύο ατόμων που δεν εκτιμούμε ή που εκτιμούμε απεριόριστα.
Παίρνουμε το smart κινητό μας και αφού κατεβάσουμε μια σχετική εφαρμογή (σ.σ. λόγου χάρη το whatsapp).
Είτε μας λένε (είτε όχι …) Βαγγέλη Μαρινόπουλο (σ.σ. τυχαία η αναφορά), δημιουργούμε έναν λογαριασμό όπου στο ονοματεπώνυμό μας βάζουμε την σύντμηση του ονοματεπώνυμού μας : “Βαγγ. Μαριν”.
Αφού αρχίσουμε και γράφουμε ότι θέλουμε και αφού μας απαντήσει ο “συνεννοημένος” προσφιλής μας -επίσης- ότι θέλει (ή ότι θέλουμε να εμφανιστεί πως συνέβη στην “πραγματικότητα”), κάνουμε 2, 3 … 23 print screens και τα διοχετεύουμε όπου κρίνουμε ότι με την “επικοινωνία” μας αυτή, θα γίνει το “έλα να δεις”.
Αυτό ήταν. Η “δουλειά” έχει γίνει και το σούσουρο πάει σύννεφο από μια 100% επίπλαστη “επικοινωνία”.
ΠΡΟΣΟΧΗ !
Αν κάποιο εκ των μελών της … επικοινωνίας ή εξ όσων ΤΡΙΤΩΝ ( ; ) θίγονται εκ της … επικοινωνίας αυτής, “τα πάρει στο κρανίο” σκεπτόμενος ότι έτσι συκοφαντείται, μπλέκεται σε κάτι που δεν έχει ιδέα κλπ, μπορεί απλά, όμορφα και ωραία, να απευθυνθεί αυτοπροσώπως στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ή μέσω του Δικηγόρου του) και να ζητήσει την δίωξη όσων “έστησαν” αυτήν την … φάρσα, την δολοπλοκία, την κακογουστιά.
Εκτός κι αν η διαχυμένη στην κοινωνία επικοινωνία είναι αληθής και τότε πάει “αλλού η … δουλειά”.
Επειδή τις τελευταίες ώρες γίνεται μια προσπάθεια να παρουσιαστεί το θέμα ως πρωταπριλιάτικο αστείο, συμπληρώνω : “αστείο” που ξεκινάει στα ΜΜΕ από την 30η Μαρτίου, συνεχίζεται η παρουσίαση του την 31η Μαρτίου και λήγει ( ; ) – παρουσιαζόμενο ως πρωταπριλιάτικο αστείο – την 1η Απριλίου, δεν υπάρχει.
Άρα, ή τα ενδιαφερόμενα μέλη πάνε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην Δικαιοσύνη ή θα υπάρχουν σκιές που δεν θα μπορούν να ονομαστούν “πρωταπριλιάτικες”.