Τρέξτε δωρεάν Windows XP μέσα από Windows 8

Η Microsoft παλαιότερα, είχε δώσει στους των 7 μία για να τρέχουν παλαιότερα προγράμματα σε Windows XP Mode. Με τα Windows 8, ωστόσο, ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται επίσημα, και αν θέλετε να τρέξετε τα Windows ΧP σε μια εικονική μηχανή, θα πρέπει να έχετε άδεια για αυτό. Παρακάτω προσφέρουμε μια λύση.

Windows XP

Το εργαλείο της Microsoft, WindowsXPMode_en-us.exe, διανέμετε από την εταιρεία, και μέσα του έχει κρυμμένο ένα αρχείο που περιέχει το VirtualXPVHD των Windows XP που μπορεί να τρέξει σε μια εικονική μηχανή. Το vhd αυτό είναι νόμιμο γιατί προσφέρεται από την Microsoft, και το καλύτερο είναι ότι δεν απαιτεί κλειδί ενεργοποίησης. Έτσι μπορείτε να το τρέξετε στο VirtualBox και να έχετε ένα δωρεάν σύστημα. Πως; Διαβάστε παρακάτω την διαδικασία και ακολουθήστε τα βήματα:

Κατεβάστε το WindowsXPMode_en – us.exe από τη Microsoft. Θα πρέπει να εκτελέσετε το εργαλείο επικύρωσης για να αποδείξετε στην εταιρεία ότι το αντίγραφο των Windows που χρησιμοποιείτε είναι έγκυρο.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το 7-Zip, WwinRAR ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο συμπίεσης-αποσυμπίεσης για να ανοίξετε το .exe σαν αρχείο.
Μέσα από τα αποσυμπιεσμένα αρχεία, ανοίξτε το φάκελο sources και θα βρείτε το “xpm.”

  Tails 3.0 beta 4

xpm
Δεξί κλικ στο αρχείο και άνοιγμα με WinRAR. Θα δείτε όπως στην παρακάτω εικόνα, ένα αρχείο που ονομάζεται VirtualXPVHD. Βγάλτε το στον σας και μετονομάστε το με επέκταση .VHD.

vhd

Χρησιμοποιήστε το αρχείο στο VirtualBox σας, ανοίγοντας το VirtualXPVHD σαν εικονική μηχανή, και είστε έτοιμοι. Τώρα έχετε Windows XP που λειτουργούν μέσα από τα Windows 8, χωρίς να χρειάζονται μια άδεια ενεργοποίησης των XP.

Απολαύστε τα.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  4  =  6