Αποκλειστικό: Η πρώτη ελληνική αγορά στο DarkNet

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης του iGuRu.gr, η πρώτη Ελληνική αγορά στο DarkNet είναι γεγονός. Επισκεφτήκαμε την για να δούμε που οδηγεί το .onion που μας απέστειλε ο αναγνώστης του iGuRu.gr.

Η φιλόδοξη underground Ελληνική αγορά φέρεται να ακολουθεί τα πρότυπα μεγάλων αγορών του DarkNet και έτσι το περιεχόμενο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο.darknet

Οδηγοί για τους αρχάριους του DarkWeb και των διαδικτυακών αγορών του είδους, Προσωπικά δεδομένα, Ναρκωτικά, Όπλα, Δολοφόνοι, Hacker, Εργαλεία hacking και Πλαστά έγγραφα είναι τα είδη που θα υπάρχουν στα ράφια του καταστήματος.

Να αναφέρουμε ότι αν και οι στόχοι των ιδιοκτητών φαίνονται πολύ φιλόδοξοι, με τα “προϊόντα” που σκέφτονται να διακινήσουν, προς το παρόν το forum είναι άδειο.  DarkNet

Αν δεν γνωρίζετε τι είναι το DarkNet διαβάστε παρακάτω από την παλαιότερη δημοσίευσή μας “Τι ακριβώς είναι το Dark Web;“:

1. Τι ακριβώς είναι το Dark Web;

Dark Web: το έχουμε δει και σαν ‘Dark Net’ ή ‘Deep Web.’ Είναι μέρος ενός μυστήριου δικτύου. Το Deep Web είναι μια εξειδικευμένη ιστοσελίδων, που η ταυτότητα της καθεμιάς παραμένει κρυμμένη από κυβερνήσεις, , και Αρχές επιβολής του νόμου. Οι κανονικές μηχανές αναζήτησης και οι web browsers που χρησιμοποιεί το ευρύ κοινό δεν μπορούν να δουν αυτές τις σελίδες. Είναι ένας ιδιωτικός εικονικός χώρος όπου οι χρήστες κινούνται σε πλήρη ανωνυμία για καλούς ή και για κακούς σκοπούς.

2. Ποιος είναι ο σκοπός του Dark Web;

Η κύρια πρόθεση του Dark Web είναι να παρέχει ένα ασφαλές καταφύγιο ανωνυμίας στο διαδίκτυο, όπου οι χρήστες του θα μπορούν να αλληλεπιδρούν σχεδόν χωρίς φόβο αποκάλυψης της ταυτότητας τους από κυβερνήσεις ή αρχές επιβολής του Νόμου. Το Dark Web φιλοξενεί forum συζήτησης, blogs, γνωριμιών, online αγορές, πηγές δεδομένων, επιστημονικά συγγράμματα, και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Η Θετική πλευρά του Dark Web: Το Σκοτεινό Web, εν μέρει, είναι ένα καταφύγιο της δημοκρατίας για την εναντίωση στη κάθε διαφθορά. Από το ανώνυμο δίκτυο μπορούν οι πληροφοριοδότες να αναφέρουν εταιρικά και κρατικά παραπτώματα στους δημοσιογράφους, εκθέτοντας τη διαφθορά που κρύβεται από το ευρύ κοινό.

Το Dark Web είναι μια όαση για τα άτομα που βρίσκονται σε καταπιεστικά καθεστώτα ή θρησκείες. Δια μέσω του ανώνυμου δικτύου μπορούν να βρουν ομοϊδεάτες στοχαστές, και ενδεχομένως να βρουν βοήθεια για να ξεφύγουν από τις καταπιεστικές συνθήκες που επικρατούν στη ζωή τους.

Έτσι το σκοτεινό δίκτυο μπορεί να θεωρηθεί ένας παράδεισος για δημοσιογράφους και ανθρώπους με αμφιλεγόμενο τρόπο ζωής που μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς το φόβο αντιποίνων.

Η Αρνητική πλευρά του Dark Web: το σκοτεινό δίκτυο δεν χρησιμοποιείται μόνο από δημοσιογράφους και ακτιβιστές. Είναι επίσης μια τεράστια μαύρη αγορά, για λαθρεμπόριο και και παροχή παράνομων υπηρεσιών. Αγοράζονται, πωλούνται και ανταλλάσσονται: hacking πληροφορίες (), ναρκωτικά, όπλα, αριθμοί κλεμμένων πιστωτικών καρτών, παράνομο πορνογραφικό υλικό, υπηρεσίες ξεπλύματος χρήματος, υπηρεσίες πρόσληψης δολοφόνων και πολλά πολλά άλλα.

Η ιστοσελίδα που μας απέστειλε ο αναγνώστης μας, όπως καταλαβαίνετε ανήκει στην τελευταία παράγραφο της παραπάνω παρουσίασης του DarkWeb.

Για ευνόητους λόγους δεν θα δημοσιεύσουμε το .onion URL.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η δημιουργία ενός site στο DarkNet η μάλλον για να περιγράψουμε καλύτερα την δουλειά που συναντήσαμε: το στήσιμο ενός forum phpbb δεν είναι δύσκολο, είτε στήνεται στο www είτε στο onion. Το δύσκολο είναι να συγκεντρώσεις ενδιαφερόμενους, (μέλη) και στην συγκεκριμένη περίπτωση να αποφύγεις κάποια σύλληψη, καθώς τα “προϊόντα” δεν είναι από αυτά που βρίσκεις σε ένα Super Market.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















giorgos

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).