Windows Copilot αλλάζει τα Windows 11 είτε το θέλετε είτε όχι

Πριν από μερικούς μήνες, η Microsoft πρόσθεσε δυνατότητες παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης στα Windows 11 με τη μορφή μιας ς του chatbot Bing που είναι τοποθετημένη στη εργασιών.

Από αυτό το καλοκαίρι, η εταιρεία θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο, προσθέτοντας μια νέα λειτουργία Copilot που βασίζεται στο ChatGPT. Όπως προαναφέραμε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τις άλλες εφαρμογές σας για Windows.

w11 long

Η εταιρεία ανακοίνωσε την αλλαγή στο συνέδριο προγραμματιστών μαζί με μερικές άλλες ενημερώσεις των Windows 11 που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος. Το Windows Copilot θα είναι διαθέσιμο στους Windows Insiders από τον Ιούνιο.

Όπως το Microsoft 365 Copilot, το Windows Copilot θα είναι ένα ξεχωριστό παράθυρο που ανοίγει κατά μήκος της δεξιάς πλευράς της οθόνης σας και θα βοηθά με διάφορες εργασίες αυτό που του ζητάτε να κάνει. Ένα βίντεο επίδειξης της Microsoft δείχνει το Copilot να αλλάζει τις ρυθμίσεις των Windows, να αναδιατάσσει τα παράθυρα με Snap Layouts, να συνοψίζει και να ξαναγράφει έγγραφα που έχουν συρθεί σε αυτό και να ανοίγει εφαρμογές όπως το Spotify, το Adobe Express και το .

Το Copilot θα ξεκινάει από ένα δικό του κουμπί στη γραμμή εργασιών.

Το Microsoft Store θα αποκτήσει μια νέα ενότητα “AI Hub”, μια επιλογή πλοήγησης ανώτατου επιπέδου για εφαρμογές, και τηλεόραση και κατηγορίες παιχνιδιών. Το AI Hub θα προσφέρει παραγωγικές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για κείμενο, εικόνες και άλλα, και θα μπορεί να δημιουργεί περιλήψεις από AI για όλες τις κριτικές σε μια δεδομένη εφαρμογή.

Έρχονται live υπότιτλοι ήχου για 10 επιπλέον γλώσσες. και μια προσαρμοσμένη σχεδίαση για την περιοχή των Widgets. Κάποια στιγμή στο μέλλον, οι συσκευές Windows με συμβατό υλικό θα αποκτήσουν υποστήριξη για το Bluetooth Low-Energy Audio.

Στο Build που είναι ένα συνέδριο προγραμματιστών, ανακοινώθηκαν επίσης χαρακτηριστικά ειδικά για τους προγραμματιστές. Το Dev Home θα είναι μια νέα εφαρμογή που διευκολύνει τη γρήγορη εγκατάσταση σε νέους υπολογιστές, παρέχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης στο GitHub, αυτόματη κλωνοποίηση αποθετηρίων, εγκατάσταση εφαρμογών, παρακολούθηση της απόδοσης του συστήματος και την ρύθμιση “Dev Drives” που βασίζονται σε ReFS Όλα αυτά θα “βελτιώνουν την απόδοση σε βασικούς φόρτους εργασίας προγραμματιστών.”

Η Microsoft δεν μίλησε για ζητήματα απορρήτου και ασφάλειας του Windows Copilot για το αν δηλαδή τα περιεχόμενα των εγγράφων θα διατηρούνται απόρρητα, ποια επεξεργασία γίνεται τοπικά στη συσκευή σας και ποια στους διακομιστές της Microsoft και εάν το ιστορικό των συνομιλιών και οι πληροφορίες των συμφραζομένων θα αποθηκεύονται μεταξύ των περιόδων σύνδεσης ή θα συγχρονίζονται μεταξύ υπολογιστών. Προφανώς θα μάθουμε περισσότερα για αυτό όταν κυκλοφορήσει η νέα λειτουργία.

Ότι κι αν πιστεύετε για την αδιάκοπη προώθηση της Microsoft στην Τεχνητή Νοημοσύνη, τα Windows 11 εξελίσσονται σε ένα λειτουργικό σύστημα με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης πάρα πολύ γρήγορα. Την εποχή των Windows 7 και των Windows 8, η Microsoft χρειαζόταν πολύ περισσότερο χρόνο για να αλλάξει πράγματα και να ανταποκριθεί στις νέες εξελίξεις. Το αν αυτό είναι καλό εξαρτάται από την άποψη που έχετε για την τεχνητή νοημοσύνη που θα την αποκτήσετε είτε το θέλετε είτε όχι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















giorgos

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).