gmail logo

7 κρυμμένα χαρακτηριστικά του Gmail που ίσως δεν γνωρίζετε

gmail logoΤο Gmail μπορεί να γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1998, αλλά αρκετοί δεν γνωρίζουν ακόμα όλα του τα χαρακτηριστικά. Ας δούμε μερικά που ίσως δεν τα γνωρίζετε:  

1. Οι τελείες στην Gmail διεύθυνση σας δεν έχουν καμία σημασία.

Μπορείτε να στείλετε email με μια διεύθυνση όπως iguru@Gmail.com, ή i.guru@Gmail.com ή igu.ru@Gmail.com και θα πάνε όλα στην ίδια διεύθυνση. Οι τελείες στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας απλά δεν λειτουργούν..

2. Χρησιμοποιήστε το snooze στο Gmail σας

Χρησιμοποιώντας μια δωρεάν εφαρμογή για το Gmail το Boomerang, μπορείτε να ανοίξετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να το κάνετε να επιστρέψει στο inbox σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Gmail2

3. Εγγραφείτε με ένα +

Εάν προσθέσετε το σύμβολο “+” με οποιοδήποτε λέξη στη διεύθυνση του Gmail σας, εξακολουθεί να λειτουργεί. Για παράδειγμα, αν θέλετε να εγγραφείτε σε μια ιστοσελίδα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι η iguru@Gmail.com, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iguru+ιστοσελίδα-που-θέλετε-να-πραγματοποιήσετε-εγγραφή@Gmail.com και θα εγγραφείτε.

4 . Μπορείτε να πάρετε στην επιφάνειας εργασίας σας για τα e-mail σας

Μπορείτε να το ρυθμίσετε να σας ειδοποιεί όταν έχετε οποιοδήποτε e-mail, ή απλά όταν παίρνετε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι χαρακτηρισμένα ” σημαντικό”. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στο inbox σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και μετακινηθείτε προς τα κάτω στις ειδοποιήσεις της επιφάνειας εργασίας.

Gmail4

 

5. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα περιεχόμενα των εισερχομένων σας

Είστε έτοιμοι για καθαριότητες; Είναι αρκετά εύκολο να διαγράψετε όλα τα email σας. Στα εισερχόμενα σας, θα δείτε τον αριθμό των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βλέπετε. Συνήθως γράφει κάτι τέτοιο “1-50 από 25.089, ανάλογα τις ρυθμίσεις σας.” Κάντε κλικ στο “δείτε περισσότερα μηνύματα.”  Από εκεί, κάντε κλικ στο μικρό κουτάκι στην πάνω αριστερά και επιλέξτε “All”. Από εκεί, το Gmail θα σας ρωτήσει αν θέλετε πραγματικά να επιλέξετε όλα τα μηνύματα στα εισερχόμενα σας. Η συνέχεια είναι εύκολη, τον κάδο τον βλέπετε.

Gmail5

6 . Μπορείτε να πάρετε πίσω ένα e-mail που έχετε ήδη στείλει.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να στείλετε ένα e-mail και να συνειδητοποιήσετε ότι είχατε κάποιο ορθογραφικό λάθος, το στείλατε σε λάθος πρόσωπο ή γράψατε κάτι που το μετανιώσατε. Το Gmail σας δίνει μερικά δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί αποστολής μέχρι τη στιγμή που το email θα φύγει στην πραγματικότητα, κάτι που σας επιτρέπει να σταματήσετε ένα μήνυμα πριν φύγει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, ένα κλικ στο “Ρυθμίσεις.” Από εκεί, πηγαίνετε στο “Labs” και μετακινηθείτε προς τα κάτω, μέχρι να βρείτε την εφαρμογή που ονομάζεται “undo send”. Κάντε κλικ στην ”, μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε το “Αποθήκευση αλλαγών”

Gmail6

7 . Χρησιμοποιήσετε όλα τα είδη των αστεριών και τα συμβόλων για να κρατήσετε το email σας οργανωμένο

Υπάρχουν πολλά περισσότερα από τα κίτρινα αστέρια στο Gmail. Εάν κάνετε κλικ στο γρανάζι και στη συνέχεια πηγαίνετε στο “γενικά” μετακινηθείτε προς τα κάτω και θα δείτε τα “αστέρια.” Έχει 6 διαφορετικά χρώματα αστεριών και 6 άλλα σύμβολα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1, 2 ή και όλα τα διαφορετικά σύμβολα για να κατηγοριοποιήσετε τα email σα . Σιγουρευτείτε ότι θα αποθηκεύσετε τις αλλαγές πριν φύγετε από την σελίδα.

Gmail7huffingtonpost

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).